Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Eigen merk Inkt & Toner Shop

hb_inktonerownbrand-shop_HGVD.jpg

Inkt en toner van Viking zijn de juiste keuze voor uw bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat u flink kunt besparen door uw inkt- en tonercartridges bij Viking te kopen. Wij hebben alle merken inkt en toner die u kent en vertrouwt, en bieden supersnelle levering direct aan uw deur. Zowel voor de inkt- en tonercartridges van ons eigen merk als die van andere merken, streven wij naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Zoekmachine Compatible Cartridges

Bestsellers

Price King
Duurzaam Duurzaam
5411421 [5411421]{5411421}

Viking 85A compatibele HP tonercartridge CE285A zwart

Vanaf

€ 59,81 Stuk Vanaf 3 Stuks

€ 72,37 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1-2 € 61,66 € 74,61
3+ € 59,81 € 72,37

Price King
Duurzaam Duurzaam
7861199

Viking 508A compatibele HP tonercartridge CF360A zwart

Vanaf

€ 153,47 Stuk Vanaf 3 Stuks

€ 185,70 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1-2 € 158,22 € 191,45
3+ € 153,47 € 185,70

Price King
6904728 [6904728]{6904728}

Viking 950XL compatibele HP inktcartridge CN045AE zwart

Vanaf

€ 39,75 Stuk Vanaf 3 Stuks

€ 48,10 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1-2 € 40,98 € 49,59
3+ € 39,75 € 48,10

Price King
3728470 [3728470]{3728470}

Viking PG-540XL compatibele Canon inktcartridge zwart

Vanaf

€ 13,60 Stuk Vanaf 3 Stuks

€ 16,46 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1-2 € 14,02 € 16,96
3+ € 13,60 € 16,46

Waarom Compatible Cartridges?

usp1_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor uw printer

Voor al onze compatibele cartridges geldt een 2-jarige productgarantie en 100% tevredenheidsgarantie. Ze kunnen worden gebruikt als een rechtstreekse vervanging voor het product dat oorspronkelijk door uw printerfabrikant werd geleverd.

usp2_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor uw portemonnee

Onze compatibele cartridges zijn goedkoper dan gelijkwaardige best verkochte cartridges van de originele fabrikant. In tegenstelling tot de voordelige cartridges die op de markt beschikbaar zijn, worden compatibele cartridges van Office Depot met dezelfde hoeveelheid inkt of toner gevuld als de cartridges met de oorspronkelijke capaciteit. En dat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! Als het over besparen gaat…

usp3_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor de planeet

Door een compatibele cartridge van Office Depot te kopen, voorkomt u dat zo'n 1,36 kilo plastic en metaal op de vuilnisbelt terechtkomt. Bovendien worden alle lege inkjet- of tonercartridges die u bij ons ter recycling aanbiedt, gereviseerd of afgevoerd volgens ons beleid om geen afval te produceren.

Categorieën

cat5_inktonerownbrand-shop_HGV.png

Compatible cartridges voor HP printers

cat6_inktonerownbrand-shop_HGV.png

Compatible cartridges voor Kyocera printers

cat7_inktonerownbrand-shop_HGV.png

Compatible cartridges voor Lexmark printers

cat9_inktonerownbrand-shop_H.png

Compatible cartridges voor Samsung printers

Onze garantie Onze garantie - een belofte aan u - is dat al onze printeraccessoires dezelfde prestaties leveren als de originele merken of deze zelfs overtreffen. Wij zijn zo overtuigd van onze producten dat we 3 maanden garantie op al onze tonercartridges bieden. Neem contact met ons op voor vervanging of krediet als onze producten tijdens het gebruik onder normale bedrijfsomstandigheden tijdens de garantieperiode niet aan uw verwachtingen voldoen.

Garantie U mag zelf bepalen welk merk tonercartridge u kiest. Bent u bang dat uw recht op garantie vervalt als u een cartridge van een ander merk gebruikt? Of dat u onderhoudskosten voor uw printer moet betalen als u andere cartridges gebruikt dan die van de printerfabrikant? Niemand mag voor u bepalen welke cartridge u in uw printer gebruikt. Kortom, het is illegaal voor een printerfabrikant u te verplichten tot de aanschaf of het gebruik van een bepaald merk cartridge. Elke verkoper of onderhoudsmonteur die iets anders zegt, vertelt niet de waarheid. Een fabrikant kan uw recht op garantie niet laten vervallen, omdat u een printercartridge van een ander merk kiest. Dat is uw recht. Zeg dit duidelijk tegen elke onderhoudsmonteur of vertegenwoordiger die beweert dat u niet het recht hebt om zelf een inkt- of tonercartridge te kiezen. Wij bieden een tevredenheidsgarantie op alle gereviseerde cartridges van Viking.

Ons cartridgerevisieprogramma Viking® cartridges voor laserprinters worden ontwikkeld en geproduceerd in de meest geavanceerde ISO 9001:2008-gecertificeerde productieomgeving van de branche. Alle laserproducten van Viking doorlopen een nauwgezet en gepatenteerd productieproces van tien stappen. Alleen toner en onderdelen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om optimale afdrukkwaliteit te garanderen voor tekst en afbeeldingen. Elke cartridge wordt 100% getest na montage en er worden alleen volledig nieuwe cartridges gebruikt (cartridges die nog niet eerder zijn gereviseerd). Daarnaast worden in alle Viking cartridges 100% nieuwe drums en wiper blades gebruikt. Alle tonercartridges van Viking® zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. Ze worden digitaal automatisch gevuld en er wordt uitsluitend chemisch tonerpoeder gebruikt, voor optimale resultaten die gelijk zijn aan die van originele cartridges. Onze cartridges kunnen worden gebruikt als een rechtstreekse vervanging voor het product dat oorspronkelijk door de printerfabrikant werd geleverd. Bovendien worden er met deze cartridges geen octrooien geschonden.

Kwaliteitsborging Lees meer over de tien stappen waarmee wij onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteitsvoordelen Lees welke kwaliteitsvoordelen de keuze voor Viking u biedt.

Recycling Ons recyclingprogramma voor cartridges We zorgen voor het milieu, dus we doen er alles aan om het te beschermen. Onze gratis recyclingservice is volledig conform de huidige milieu- en afvalverwerkingsvoorschriften. Hierdoor kunt u uw verantwoordelijkheid voor het milieu nemen.

De voordelen Bij Viking zijn we niet alleen gepassioneerd over wat we doen, maar ook over hoe we dit doen en welke invloed dit heeft op de wereld om ons heen. Viking tonercartridges weerspiegelen onze inzet om de negatieve impact van onze eigen activiteiten en producten te verminderen. Gereviseerde Viking tonercartridges hebben een tweede leven gekregen. Als resultaat wordt het gebruik van natuurlijke grondstoffen (zoals olie) en nieuwe materialen vermindert. Bovendien is er minder afvalproductie en neemt recycling toe. Viking tonercartridges gebruiken 79% minder nieuwe materialen dan het OEM-equivalent en zijn verpakt in volledig gerecyclede kunststofvrije verpakkingen. Bij Viking nemen we duurzaamheid heel serieus. We kijken niet alleen naar onze eigen activiteiten, maar we werken ook samen met partners, leveranciers en klanten om ervoor te zorgen dat onze gehele supply chain zo duurzaam mogelijk te werk gaat. Het Viking retourprogramma voor lege cartridges is speciaal ontworpen om onze klanten op weg te helpen met het recyclen van cartridges. Al onze inzameldozen zijn bovendien 100% recyclebaar. Het inplannen van het ophalen van een volle inzameldoos kan via e-mail: collection@vikingoffice.eu of telefoonnummer:

  • Nederland – 0773238377
Neem deel aan ons programma voor duurzame inzameling van lege verpakkingen en bestel uw inzameldoos: Viking No. 5006610
Gelieve alleen een aanvraag tot terugname in te dienen als er minimaal 15 toners in de doos zitten.
Samen zijn we een stap dichter bij een betere toekomst.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.