Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Office Depot Inkt & Toner Shop

hb_inktonerownbrand-shop_HGVD.jpg

Inkt en toner van Office Depot zijn de juiste keuze voor uw bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat u flink kunt besparen door uw inkt- en tonercartridges bij Office Depot te kopen. Wij hebben alle merken inkt en toner die u kent en vertrouwt, en bieden supersnelle levering direct aan uw deur. Zowel voor de inkt- en tonercartridges van ons eigen merk als die van andere merken, streven wij naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Zoekmachine Compatible Cartridges

Bestsellers

Price King
Geschenk
5411421 [5411421]{5411421}

Compatibel Viking HP 85A Tonercartridge CE285A Zwart

Slechts

€ 51,34 Stuk

€ 62,12 Incl. btw

7861199

Compatibel Office Depot HP 508A Tonercartridge CF360A Zwart

Slechts

€ 134,00 Stuk

€ 162,14 Incl. btw

Price King
Geschenk
6904728 [6904728]{6904728}

Office Depot Compatibel HP 950XL Inktcartridge CN045AE Zwart

Slechts

€ 32,01 Stuk

€ 38,73 Incl. btw

Geschenk
3728470 [3728470]{3728470}

Office Depot Compatibel Canon PG-540XL Inktcartridge Zwart

Slechts

€ 14,80 Stuk

€ 17,91 Incl. btw

Waarom Compatible Cartridges?

usp1_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor uw printer

Voor al onze compatibele cartridges geldt een 2-jarige productgarantie en 100% tevredenheidsgarantie. Ze kunnen worden gebruikt als een rechtstreekse vervanging voor het product dat oorspronkelijk door uw printerfabrikant werd geleverd.

usp2_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor uw portemonnee

Onze compatibele cartridges zijn goedkoper dan gelijkwaardige best verkochte cartridges van de originele fabrikant. In tegenstelling tot de voordelige cartridges die op de markt beschikbaar zijn, worden compatibele cartridges van Office Depot met dezelfde hoeveelheid inkt of toner gevuld als de cartridges met de oorspronkelijke capaciteit. En dat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! Als het over besparen gaat…

usp3_inktonerownbrand-shop_HGVD.png

De juiste keuze voor de planeet

Door een compatibele cartridge van Office Depot te kopen, voorkomt u dat zo'n 1,36 kilo plastic en metaal op de vuilnisbelt terechtkomt. Bovendien worden alle lege inkjet- of tonercartridges die u bij ons ter recycling aanbiedt, gereviseerd of afgevoerd volgens ons beleid om geen afval te produceren.

Categorieën

cat6_inktonerownbrand-shop_HGV.png

Compatible cartridges voor Kyocera printers

cat8_inktonerownbrand-shop_HGV.png

Compatible cartridges voor Oki printers

cat9_inktonerownbrand-shop_H.png

Compatible cartridges voor Samsung printers

Onze garantie Onze garantie - een belofte aan u - is dat al onze printeraccessoires dezelfde prestaties leveren als de originele merken of deze zelfs overtreffen. Wij zijn zo overtuigd van onze producten dat we 3 maanden garantie op al onze tonercartridges bieden. Neem contact met ons op voor vervanging of krediet als onze producten tijdens het gebruik onder normale bedrijfsomstandigheden tijdens de garantieperiode niet aan uw verwachtingen voldoen.

Garantie U mag zelf bepalen welk merk tonercartridge u kiest. Bent u bang dat uw recht op garantie vervalt als u een cartridge van een ander merk gebruikt? Of dat u onderhoudskosten voor uw printer moet betalen als u andere cartridges gebruikt dan die van de printerfabrikant? Niemand mag voor u bepalen welke cartridge u in uw printer gebruikt. Kortom, het is illegaal voor een printerfabrikant u te verplichten tot de aanschaf of het gebruik van een bepaald merk cartridge. Elke verkoper of onderhoudsmonteur die iets anders zegt, vertelt niet de waarheid. Een fabrikant kan uw recht op garantie niet laten vervallen, omdat u een printercartridge van een ander merk kiest. Dat is uw recht. Zeg dit duidelijk tegen elke onderhoudsmonteur of vertegenwoordiger die beweert dat u niet het recht hebt om zelf een inkt- of tonercartridge te kiezen. Wij bieden een tevredenheidsgarantie op alle gereviseerde cartridges van Office Depot.

Ons cartridgerevisieprogramma Office Depot® cartridges voor laserprinters worden ontwikkeld en geproduceerd in de meest geavanceerde ISO 9001:2008-gecertificeerde productieomgeving van de branche. Alle laserproducten van Office Depot doorlopen een nauwgezet en gepatenteerd productieproces van tien stappen. Alleen toner en onderdelen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om optimale afdrukkwaliteit te garanderen voor tekst en afbeeldingen. Elke cartridge wordt 100% getest na montage en er worden alleen volledig nieuwe cartridges gebruikt (cartridges die nog niet eerder zijn gereviseerd). Daarnaast worden in alle Office Depot cartridges 100% nieuwe drums en wiper blades gebruikt. Alle tonercartridges van Office Depot® zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. Ze worden digitaal automatisch gevuld en er wordt uitsluitend chemisch tonerpoeder gebruikt, voor optimale resultaten die gelijk zijn aan die van originele cartridges. Onze cartridges kunnen worden gebruikt als een rechtstreekse vervanging voor het product dat oorspronkelijk door de printerfabrikant werd geleverd. Bovendien worden er met deze cartridges geen octrooien geschonden.

Kwaliteitsborging Lees meer over de tien stappen waarmee wij onze kwaliteit waarborgen.

Kwaliteitsvoordelen Lees welke kwaliteitsvoordelen de keuze voor Office Depot u biedt.

Recycling Ons recyclingprogramma voor cartridges We zorgen voor het milieu, dus we doen er alles aan om het te beschermen. Onze gratis recyclingservice is volledig conform de huidige milieu- en afvalverwerkingsvoorschriften. Hierdoor kunt u uw verantwoordelijkheid voor het milieu nemen.

De voordelen Wist u dat er jaarlijks meer dan 350 miljoen cartridges op de vuilnisbelt terechtkomen? Het afbreken daarvan kan tot wel 1000 jaar duren. Via het Office Depot programma kunt u aan uw milieunalevingsdoelstellingen voldoen en geld besparen door de kosten op het inzamelen van afval te verlagen. In 2012 hebben wij en onze klanten in heel Europa samen meer dan 229.000 cartridges gerecycled via het recyclingprogramma van Office Depot. Dat is maar liefst 200 ton afval die niet naar de vuilstort gaat. Meld u aan voor het programma, dan helpt u ervoor te zorgen dat er nog meer cartridges worden gerecycled. Bovendien worden dan ook minder niet-hernieuwbare grondstoffen gebruikt.
Hoe het werkt

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.