Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Creëer overzicht voor het nieuwe jaar

met onze deals voor archiveren ›

Verpakken en verzenden

De eigen merken van Office Depot zijn de juiste keuze voor bedrijven die snel en voordelig betrouwbare kantoorbenodigdheden willen kopen! Wij hebben het grootste assortiment producten voor dagelijks gebruik, van meubilair, pennen, papier en schoonmaakproducten tot technologieproducten en cartridges.
Als wij het niet hebben, hebt u het niet nodig!
De perfecte keuze voor een efficiënt kantoor
Office Depot biedt 100% kwaliteitsgarantie voor het volledige productassortiment en de beste prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van andere grote merken. De producten van Office Depot voorzien in al uw dagelijkse behoeften, thuis en op kantoor.
Viking is het ideale merk voor essentiële kantoorartikelen
Viking biedt een ongeëvenaarde combinatie van betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Met papier en ordners van Viking profiteert u voor minder geld van producten die uw verwachtingen overtreffen.
Met producten van ons voordeelmerk legt u de juiste basis.
Niceday biedt een groot assortiment essentiële kantoorbenodigdheden voor ongekend lage prijzen.
Kantoormeubilair voor elke werkomgeving
Of u nu iets moderns, ergonomisch of klassieks wilt, Realspace heeft wat u zoekt. Een scala aan producten en stijlen in allerlei prijsklassen, voor alles wat u nodig hebt. Bewezen kwaliteit in vergelijking met toonaangevende merken, voor optimale prestaties en duurzaamheid. Realspace kantoormeubilair en -accessoires passen naadloos in uw kantooromgeving, zodat die functioneel is en er professioneel uitziet. Voor Realspace stoelen geldt een garantie van minimaal 3 jaar.
Ons populaire assortiment schrijfgerei en notitieboeken van topkwaliteit
Voor professionals die op zoek zijn naar schrijfgerei en -accessoires die elegantie en design combineren met een kwaliteit die voldoet aan alle verwachtingen. Foray biedt prestaties, kwaliteit én stijl. Foray biedt gegarandeerd dezelfde hoge kwaliteit als toonaangevende merken. Deze producten zijn een geweldig alternatief voor dure vergelijkbare producten en een ideale manier om het maximale uit uw budget te halen.
Professionele technologieproducten voor op kantoor
Ativa biedt betrouwbare, hoogwaardige producten voor concurrerende prijzen. Technologie speelt een steeds grotere rol op kantoor en Ativa speelt in op uw steeds veranderende vereisten. Ativa biedt een veelzijdige serie technologieproducten waarmee kleine bedrijven, thuiswerkers en andere technologiegebruikers hun klussen klaren.
WorkPro geeft nieuwe betekenis aan succes op kantoor
WorkPro stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een opvallend design en bieden uitstekend comfort, zodat u van elke aankoop optimaal plezier hebt. Met de nieuwste collectie managersstoelen en ergonomische bureaustoelen biedt WorkPro professionele kwaliteit en grote duurzaamheid.
Een assortiment facilitaire producten voor elk kantoor - van de kantine tot de directiekamer
Voor klanten die op zoek zijn naar effectieve facilitaire en kantineproducten is Highmark overduidelijk de beste merkkeuze. De kwaliteitsproducten van Highmark zijn uitgebreid getest en hebben bewezen formules. Deze betaalbare producten voldoen zeker aan uw behoeften en het worden er steeds meer.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.