Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Realspace Shop

Comfort draait om details. Wij creëren superieur meubilair voor inspirerende werkplekken. Ons exclusieve aanbod van realspace® voorziet u van kantoormeubilair voor elke werkomgeving.

Waarom zou u voor het Realspace-assortiment kiezen?

Exclusief assortiment voor elke werkruimte

Ons exclusieve assortiment voorziet u van kantoormeubilair voor elke werkplek. Trendy, ergonomisch en klassiek, Realspace heeft de juiste oplossing voor u.

  • Een brede selectie stijlen in verschillende prijsklassen om aan al uw wensen te voldoen
  • Kwaliteit getest tegen toonaangevende merken om prestaties en duurzaamheid te garanderen
  • Minimaal 3 jaar Garantie

Stoelen

Of u nu een lange werkdag doorbrengt, slechts een paar uur om een project af te ronden of wacht op een afspraak in een wachtkamer, het is essentieel dat uw zitoplossing voldoet aan strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Realspace® biedt speciaal ontworpen ergonomische bureaustoelen, met eigenschappen zoals lendensteun, verstelbare armleuningen en ingebouwde voetenbankjes, plus volledig verstelbare hoogte-, rughoogte- en zitdiepte-aanpassingen die zijn ontworpen om de ondersteuning te maximaliseren en de houding te verbeteren. Alle producten van het merk realspace® ondergaan laboratoriumtests om kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid te garanderen.

Kasten & Inrichting

Om gefocust te blijven tijdens een drukke werkdag hebben we allemaal de ondersteuning nodig van een opgeruimde en georganiseerde opslag. Realspace® opbergassortiment biedt verschillende oplossingen, van kasten tot archiefkasten. Verschillende formaten en kleurenschema's maken het een gemakkelijke taak om elke ruimte uit te rusten, van een klein kantoor thuis tot een grote archiefbibliotheek.

Bestsellers

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.