Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Viking’s eigen merken

Waar voor uw geld met onze eigen merken

Wanneer u uw kantoorruimte wilt upgraden naar een meer functionele en efficiënte ruimte, kies dan voor Viking producten! Met onze eigen merken krijgt u kwaliteitsproducten die betrouwbaar zijn en passen binnen elk budget.

Best Deals

Papier

Van kopieer- en gekleurd papier tot enveloppen en etiketten, bij Viking vindt u zeker uw essentiële kantoorbenodigdheden! Houd uw kantoor goed bevoorraad met ons grote assortiment papier en verzendbenodigdheden.

Viking lifestyle image
Eigen
Merk
Print- & kopieerpapier
Eigen
Merk
Gekleurd papier
Eigen
Merk
Fotopapier
Eigen
Merk
Meer Papier

Inkt & Toner

Wanneer de inkt of toner midden in een printopdracht op is, is dat erg frustrerend. Zorg er dus voor dat u altijd kunt printen met onze collectie inkt- en tonercartridges. Met onze eigen merken krijgt u kwaliteitsproducten die de tand des tijds zullen doorstaan.

Organiseren & Archiveren

Als u op zoek bent naar ordners, showtassen of showalbums om belangrijke documenten in op te bergen of te presenteren, kunt u de Viking selectie raadplegen. Er is iets voor elk budget en elke stijl, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Verzenden

Schrijven & Kantoorartikelen

Een kantoor is niet compleet zonder schrijfgerei zoals notitieblokken, nietmachines, zelfklevende memoblaadjes, paperclips en dergelijke. Zorg dat u niet zonder een deze benodigdheden komt te zitten met ons eigen merkassortiment. Houd het overzicht en blijf productief met deze must-haves voor op kantoor.

Eigen
Merk
Sticky Notes & Indexen

Meubilair

Planning & presentatie

Facilitair

Eigen
Merk
Schoonmaken & hygiëne

Elektronica

Onze merken

Maak het bevoorraden van uw kantoor eenvoudiger en betaalbaarder met onze eigenmerkartikelen. Bij Viking willen we met de tijd meegaan door ons assortiment te stroomlijnen zodat het nog beter aansluit op uw behoeften. Ons assortiment is daarom opgesplitst in drie hoofdmerken: Viking, RAJA en Realspace. U kunt onze bestaande eigen merken Office Depot®, niceday®, niceday professional®, Ativa® en Foray® ook terugvinden binnen ons huidige Viking® merk.

Onze Viking, RAJA, en Realspace merken zijn de ideale opties voor prijsbewuste bedrijven die niet willen beknibbelen op kwaliteit. De ruime keuze aan eigen merken is speciaal samengesteld met uw zakelijke behoeften in gedachten. U kunt browsen door een zorgvuldig samengesteld en innovatief assortiment in al onze productcategorieën.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.