Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. btw getoond

Toon incl. btw
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk btw terugvorderen.

Toon excl. btw

Organiseren & ArchiverenOf u nu in een druk kantoorgebouw zit te typen of thuis achter uw bureau zit, de normaalste zaak van de wereld op dit moment, een goede organisatie van uw spullen en papierwerk is de sleutel tot een succesvolle werkdag.

Organisatie- en archiveringsoplossingen komen in veel verschillende vormen en gedaantes, en ze kunnen overweldigend zijn. Hier bij Viking staan wij klaar om uw gevoelens van terughoudendheid weg te nemen en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zodat u direct aan de slag kunt.

Ordners, ringbanden, showalbums, en mappen liggen klaar om uw papierwerk op orde te brengen, zodat u door de bomen het bos kunt blijven zien. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in 2- of 4-ringsversies en in formaten als A4, A4 Maxi, A5 en meer. Er zijn verschillende capaciteiten en rugbreedtes beschikbaar om tegemoet te komen aan uw behoeftes.

Als u uw waardevolle documenten niet wilt perforeren, dan zijn showtassen wat u nodig heeft. En wij hebben toevallig een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

Het scheiden, verdelen en organiseren van uw werk is nog nooit zo eenvoudig geweest als met onze tabbladen en scheidingsstroken. We hebben een reeks verschillende soorten in huis: van numeriek tot blanco en van alfabetisch tot maandelijks. U kunt ook kiezen tussen witte of gekleurde tabbladen, zodat u in een oogopslag kunt zien waar uw papieren thuishoren.

Als dit niet is wat u zoekt, en u meer van het grotere werk bent, dan raden wij aan om naar ons aanbod opslag- en archiveringsdozen te kijken. Hiermee slaat u makkelijk grote hoeveelheden papier op voor de toekomst.

Als u documenten van de ene naar de andere vergadering of van werk naar huis mee moet nemen, dan zoekt u iets van licht is om te dragen en makkelijk om te openen. Dat is waar ons assortiment document-, elasto- en L-mappen van pas komt. We hebben zelfs harmonicamappen en sorteermappen, waarin u met gemak nog meer mee kunt nemen.

Heeft u een project of essay dat moet worden overhandigd en nagekeken? Onze showalbums, clip- en elastomappen helpen u de juiste indruk te geven als u deze overhandigt.

Als het gaat om het opslaan van grotere spullen, dan hebben we nog een mooi, uitgebreid assortiment opbergdozen om uw probleem op te lossen. Met verschillende groottes, variërend van 0.7 liter tot 100 liter, voelt u zich verwend door een stortvloed aan mogelijkheden.

Wat u ook moet opslaan of archiveren, Viking heeft altijd een passende oplossing in huis.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.