Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Schoonmaak- en hygiëneshop

Of u nu op zoek bent naar schoonmaakmiddelen voor thuis of op kantoor, bij ons bent u aan het juiste adres! Bent u die rommelige, vieze ruimtes op het werk beu, maar beschikt u niet over de juiste schoonmaakproducten? Scroll dan door onze Schoonmaak- en hygiëneshop voor veiligheidsartikelen, afvalsystemen en verzorgings- en hygiëneartikelen.

Schoonmaak en hygiëne van de kamer

Staat de voorjaarsschoonmaak voor de deur of is het tijd voor de wekelijkse poetsbeurt? Met onze schoonmaakmiddelen kunt u uw huis op ieder moment weer laten stralen. Kies voor schoonmaakmiddelen die uw dagelijks leven - en uw poetswerkzaamheden - stukken eenvoudiger en zorgelozer maken. Met ons uitgebreide Viking assortiment bent u bij ons aan het juiste adres! Bestel schoonmaakaccessoires zoals dweilen, stoffers en blik, en poetsdoeken om uw werkruimte fris en stralend te houden.

Viking lifestyle image

Schoonmaaktips

Wie houdt er niet van een opgeruimd en schoon huis of kantoor? Het is belangrijk om netheid en hygiëne hoog in het vaandel te houden, zeker in het huidige tijdsgewricht. Om u op de juiste weg te helpen, biedt Viking een uitgebreide selectie schoonmaakmiddelen en -accessoires. Om uw huis schoon en smetteloos te houden, kunt u kiezen voor schoonmaakbenodigdheden zoals schoonmaakdoeken, allesreinigers en vochtige reinigingsdoekjes. Welke schoonmaakmiddelen u ook zoekt. Viking heeft ze - of een fantastisch alternatief - ongetwijfeld op voorraad.

Lees meer

Persoonlijke hygiëne & verzorging

Een goede persoonlijke hygiëne is nu belangrijker dan ooit. Het is belangrijk om regelmatig uw handen te wassen en uw persoonlijke hygiëne op orde te hebben, of u nu thuis of op kantoor werkt. Een slechte persoonlijke hygiëne kan leiden tot gezondheidsproblemen en mogelijk zelfs ernstigere situaties. Ons assortiment producten voor uw persoonlijke hygiëne omvat onder meer tandpasta, tissues, handzeep en ontsmettingsmiddelen. U vindt bij ons ook grootverpakkingen, zodat u makkelijk een voorraad aan kunt leggen voor uw bedrijfsruimte.

Verwarming, verkoeling & luchtbehandeling
Viking lifestyle image

Blijf veilig!

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zijn producten die beschermen tegen risico’s, zowel thuis als op het werk. Cijfers over dodelijke en ernstige arbeidsongevallen onderstrepen het belang van beschermingsmiddelen en preventie, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor PBM's. Viking levert met trots een uitgebreid assortiment veiligheids- en beschermingsproducten voor thuis of op kantoor. Gasten en werknemers die toegang hebben tot persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen risico's inperken. Om zeker te zijn dat u goed bent voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen, hebben wij een uitgebreide selectie handschoenen, mondkapjes en gelaatsmaskers, werkbrillen, en veel meer.

 

Lees meer

Bescherming & veiligheid

Elke werkplek of kantoorruimte dient te beschikken over een volledig uitgeruste EHBO-kist. Zorg ervoor dat u over een goede voorraad EHBO-artikelen beschikt - denk hierbij aan ontsmettingsdoekjes, steriele handschoenen en een oogdouche - zodat u aan de ARBO-regels voldoet. Viking kan u hierbij helpen! Bekijk ons assortiment ARBO-gerelateerde producten, zoals brandalarmen, bewegwijzering voor op kantoor en zelfs veiligheidshekken voor een veiligere werkplek.

Voedselveiligheid en opslag

Zorg ervoor dat u uw lunch en kliekjes goed opbergt met de juiste bewaarbakjes. Voedsel kan makkelijk bederven als het niet goed wordt bewaard. En als u per ongeluk toch bedorven voedsel consumeert, kan het vervelende gezondheidsklachten veroorzaken. Het is dus raadzaam om luchtdichte opbergbakjes te gebruiken om uw bederfelijke waren optimaal te bewaren. Bekijk ons aanbod broodtrommels en bewaarbakjes om te ontdekken wat het beste bij u en uw werkdag past!

Viking lifestyle image

Afvalbeheer & Recyclen

Of het nu voor collega's, cliënten of klanten is, u wilt dat uw kantoor een onvergetelijke indruk achterlaat. Daarom is het belangrijk dat het er op ieder moment onberispelijk uitziet. Dankzij onze ruime keuze aan producten voor professionele afvalverwerking, kunnen wij aan al uw eisen voor afvalbeheer voldoen. Naast kleine keukenafvalbakken en praktische afvalzakken, vindt u bij ons ook commerciële afvalsystemen in alle soorten en maten. Daarnaast hebben wij ook een uitstekende selectie recyclingoplossingen voor het scheiden van bedrijfsafval, zoals recyclingbakken en milieuvriendelijke vuilniszakken. Een eenvoudige manier om uw werkomgeving een stukje groener te maken. Bekijk onze selectie recyclingmethodes om te zien welke het beste bij uw bedrijf en uw levensstijl past!

Lees meer

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.