Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Blijf veilig!

Persoonlijke beschermingsmiddelen, of PBM's, zijn kledingstukken die worden gedragen om het risico op ernstige ziekten en verwondingen op de werkplek te verminderen. Het kan dan gaan om accessoires als gelaatsmaskers, handschoenen, veiligheidsschoenen, oordoppen, mondkapjes, vesten en overalls.

Tijdens de coronacrisis speelden PBM's een hoofdrol in het draaiende houden van bedrijven, omdat ze de mensen helpen bij het voorkomen van ziekteoverdracht en het houden van afstand.

Waarom u PBM’s nodig heeft!

Ook uw handen verspreiden ziektekiemen door simpele alledaagse handelingen. Het is belangrijk om uw handen goed te wassen, aangezien dat een van de beste manieren is om de overdracht van ziektekiemen te stoppen. Als u geen water en zeep bij de hand heeft, kunt u toch uw handen reinigen met desinfectiemiddel op alcoholbasis. Oppervlakken die voortdurend door mensen worden aangeraakt, moeten vaker worden gereinigd en gedesinfecteerd dan andere, en al helemaal wanneer ze zichtbaar vies zijn. In openbare ruimten zoals toiletten en keukens moet ook vaker worden gereinigd en gedesinfecteerd. Scroll eens door onze PBM's om de geschikte benodigdheden te vinden voor uw bedrijf. En zorg zo dat gezondheid en veiligheid hoog op uw prioriteitenlijst blijven staan.

Wees goed voorbereid!

Het hebben van de juiste beschermingsmiddelen kan voor zowel uw klanten als uw werknemers en gasten een kwestie van gezondheid en veiligheid zijn. Het dragen van beschermingsmiddelen is van cruciaal belang, of u nu personeel aan het werk heeft in een fabriek, een restaurant of een andere sector. Werkoveralls bieden bescherming aan klanten tegen mogelijke risico's in uw werkplaats, en ze zorgen dat de kleding van uw medewerkers niet beschadigt tijdens het werk. Veel bedrijven zien veiligheidshandschoenen als een onmisbaar artikel, omdat ze de huid beschermen tegen de meest voorkomende gevaren op de werkplek.

Naast veiligheidsvesten hebben we ook badgehouders, reflecterende tape en andere accessoires die de veiligheid op het werk bevorderen. Viking biedt een hele reeks opties voor beschermende kleding, waaronder schoenovertrekken, overalls, veiligheidsschoenen, zodat uw personeel de beschermende uitrusting heeft die ze nodig heeft. Al onze PBM-artikelen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt door gerenommeerde bedrijven, zodat de veiligheid van u en uw medewerkers gewaarborgd is.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.