Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Ergonomie Shop

hb_ergonomic-shop_H.jpg

We werken allemaal langer door en de meerderheid van de mensen staart een groot gedeelte van de dag naar een computerscherm, zowel thuis, op kantoor of onderweg. Ondanks dat we niet meer zonder onze computer, laptop, tablet en mobile telefoon kunnen, hebben we wel de mogelijkheid om de slechte werkgewoontes die voor veel gezondheidsproblemen zorgen aan te passen.

Bestsellers

Categorieën

ergonomic-shop-category1_HGV.jpg

Ergonomische stoelen

Kies voor comfort wat uw bureaustoel betreft. U brengt er de hele dag op door, dus een comfortabele, ergonomische stoel is de investering zeker waard.

Bekijk nu
ergonomic-shop-category2_HGV.jpg

Stahulpen

Kunt u niet beslissen of u tijdens het werk wilt zitten of staan? Ergonomische sta-hulpmiddelen zijn niet alleen een stijlvolle stoel, ze zijn ook onmisbaar in een dynamische werkomgeving.

Bekijk nu
ergonomic-shop-category3_BD.jpg

Voeten- & rugsteunen

Hoe zit het met uw zithouding? Een goede voetsteun kan een groot verschil maken, zeker in combinatie met een ergonomische rugsteun.

ergonomic-shop-category4_HGV.jpg

Muismatten & polssteunen

De meeste RSI-klachten ontstaan in de polsen en handen. Kies voor een ergonomische muismat en polssteunen om comfortabel te werken.

ergonomic-shop-category6_HGV.jpg

Documenthouders

Werkt u veel met losse documenten of een vol bureau, dan is het belangrijk dat u een documenthouder hebt.

Bekijk nu
ergonomic-shop-category7_HGV.jpg

Monitorstandaarden & -armen

Heeft u af en toe last van uw nek of schouders? Het is heel goed mogelijk dat uw scherm niet in de juiste hoek en op de juiste hoogte voor uw ogen staat. Met onze monitorarmen, monitorstandaards en laptopstandaards breng je jouw monitor of laptop in de ergonomisch correcte positie.

cat7_ergonomic-shop_HGV.png

Zit-Sta Bureaus

In hoogte verstelbare zit-sta bureaus zijn essentieel voor een modern, ergonomisch ontworpen kantoor. Het regelmatig wisselen van zit- naar sta-positie vergroot niet alleen het concentratie- en prestatievermogen, maar voorkomt ook rugpijn en beschadiging.

Bekijk nu
cat8_ergonomic-shop_D.png

Zit-Sta Werkstations

Te veel zitten is slecht voor uw gezondheid. Onze zit-sta werkstations zijn volledig verstelbaar, verbeteren uw werkervaring en boosten uw energie. Sta meer en voorkom chronische rugklachten.

Bekijk nu

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.