Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Korting op stoelen! Top 4 van de maand

Stoelen

Bekijk assortiment ›

Ervaar comfort en stijl met ons assortiment ergonomische stoelen, ontworpen om uw werknemers te ondersteunen tijdens lange dagen achter het bureau. Geef ruim baan aan de gezondheid en veiligheid van uw mensen en kies voor een ergonomische optie. Van strakke directiestoelen tot comfortabele bezoekersstoelen: vind de perfecte zetel voor uw werkruimte. Verbeter de beleving van uw personeel en bezoekers.

Bureaus & werkstations

Bekijk assortiment ›

Verhoog het moreel, de goodwill en de productiviteit van uw werknemers en verander uw kantoor in een productief oord met de bureaus en werkstations van Viking. Of u nu de voorkeur geeft aan traditionele of moderne ontwerpen, staand of zittend werken, ons assortiment biedt veelzijdigheid en functionaliteit die passen bij uw organisatie. Kies voor ergonomische zit-sta-bureaus of vergadertafels om uw vergaderruimtes stijlvol en praktisch in te richten.

Opslagmogelijkheden

Bekijk assortiment ›

Organiseer uw werkruimte efficiënt met onze opbergsystemen. Van archief- tot ladekasten, wij bieden praktische en chique producten om uw kantoor opgeruimd en uw benodigdheden binnen handbereik te houden. Dankzij de duurzame constructie en aanpasbare samenstellingen kunt u een opstelling op maat maken waarmee u de ruimte optimaal benut en de efficiëntie van uw werkprocessen verbetert. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw kantoor met ons veelzijdige assortiment.

Vergaderen, presenteren & inrichting

Bekijk assortiment ›

Maak van uw kantoor een centrum van innovatie en haal meer uit besprekingen met ons vergader- en presentatiemeubilair. Van whiteboards en presentatie-accessoires tot meubilair, het assortiment van Viking is ontworpen om samenwerking en professionaliteit te verbeteren en indruk te maken op klanten en collega's tijdens elke vergadering.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.