Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Post-it® Shop

Laat een belangrijk idee of bericht nooit verloren gaan. Post-it® producten helpen mensen al meer dan 40 jaar om productiever te zijn, beter te communiceren en zich op allerlei creatieve manieren uit te drukken. Post-it® Notes zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, vormen en kleuren, zijn allemaal PEFC-gecertificeerd en ook verkrijgbaar in een 100% gerecycled assortiment. Met Post-it®-producten kunt u belangrijke herinneringen en creatieve ideeën altijd bij de hand houden.

Post-it® assortiment

Bestsellers

Nieuwe kleurenreeks

Laat uw ideeën oplichten

In samenwerking met het Pantone Color Institute introduceert Post-it® een nieuw assortiment kleuren om uw ideeën op te laten lichten. Met de huidige kleurentrends als inspiratiebron brengen de nieuwe collecties opvallende kleuren en een combinatie van gedurfde en pasteltinten om vreugde, vitaliteit of rust te brengen wanneer pen en papier elkaar ontmoeten.

Ontdek het volledige aanbod

Hulpmiddelen voor teamwerk

Post-it® Flex Write Surface

Post-it® Flex Write Surfaces geven u de flexibiliteit om uw werkoppervlak onmiddellijk in een whiteboard te veranderen en de vrijheid om zowel met een permanente marker als met een drooguitwisbare stift te schrijven zonder permanente sporen achter te laten. Knip op maat en transformeer uw ruimte door een schoolbord, gekleurd whiteboard of zelfs een hele muur opnieuw te bekleden. Met het gebruik van permanente markers is er minder kans op per ongeluk uitsmeren of uitwissen, en wanneer u klaar bent, kunt u de permanente marker gewoon met water verwijderen.

Ontdek het volledige aanbod

Duurzaamheid

3M streeft ernaar waar mogelijk de duurzaamheid te verbeteren en maakt het tot een van de belangrijkste aspecten van de ontwikkeling en productie van hun producten. Het hoofdbestanddeel van Post-it® is meestal papier, en papier is een herbruikbare grondstof. Al het papier voor Post-it® Notes is chain of custody gecertificeerd, wat betekent dat de leveringsbron is gecontroleerd door een derde partij en dat de notes zelf recyclebaar zijn via de recyclingstromen thuis en op kantoor.

Ontdek het volledige aanbod

Post-it® Story

Post-it® App

Download de Post-it® App om uw werk direct vast te leggen en op te slaan, zodat u notities met het team kunt delen zonder samenvattingen of vertragingen. Hiermee kan uw team na een brainstorm sessie makkelijker doorpakken. U kunt de app gebruiken om foto's te maken van de Post-it® Notes van uw vergadering. In de app kunt u de notities op uw bord ordenen, verfijnen en organiseren, en vervolgens direct delen met uw team of exporteren naar een andere applicatie.


Check uw App store of Google Play store om te downloaden!

Post-it® Brand Story

Hoe universeel Post-it® producten ook zijn geworden, hun begin was verre van zeker. Het is een verhaal dat laat zien hoe doorzettingsvermogen vaak net zo belangrijk is als inspiratie om een idee tot leven te brengen. Ontdek hoe een uit frustratie geboren idee een wereldwijd erkend product werd.

Post-it® Super Sticky Notes Voordeelverpakkingen Vanaf € 11,99 Pak Bekijk
Post-it® Z-Notes Dispenser Vanaf € 16,49 Set Bekijk
Post-it® Super Sticky Notes Gelinieerd Vanaf € 8,29 Pak Bekijk

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.