Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Poets slimmer, bespaar meer

Duik in onze beste schoonmaakdeals!

Met de veelzijdige schoonmaakproducten van Viking verandert u uw werkplek in een schone oase. Maak indruk op klanten en zorg voor een hygiënische omgeving voor uw team met onze hoogwaardige schoonmaakproducten. De gemiddelde onderneming investeert maandelijks € 900 tot € 1800 in de schoonmaak en het onderhoud van toiletten, wat aangeeft hoe belangrijk een goede hygiëne is. Til uw standaard naar een hoger niveau met ons uitgebreide assortiment schoonmaakproducten, variërend van krachtige reinigingsmiddelen tot verfrissende luchtverfrissers, zodat uw toilet onberispelijk blijft en een positieve indruk achterlaat.

Aanbiedingen van de maand

Topmerken

Toiletreiniging

Met ons uitgebreide aanbod sanitairreinigers zorgt u ervoor dat uw werkplek altijd schoon is. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 94% van de klanten een verband legt tussen de netheid van het toilet en de algehele kwaliteit van de service of producten. Door uw toiletten onberispelijk te houden, laat u zien dat u streeft naar uitmuntendheid en kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Van krachtige reinigingsmiddelen tot verkwikkende luchtverfrissers, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een sanitaire omgeving die indruk maakt op zowel klanten als werknemers.

Sanitaire benodigdheden

Wist u dat 85% van de klanten een bedrijf helemaal zou mijden na een negatieve ervaring met een toilet? Daarom is het cruciaal om essentiële toiletbenodigdheden op voorraad te hebben om de tevredenheid van klanten en werknemers te waarborgen. Handdesinfectiemiddellen en papieren handdoeken bevorderen niet alleen de hygiëne en het gebruiksgemak, maar laten ook zien hoe toegewijd u bent aan een goede hygiëne. Onderzoek toont aan dat bedrijven met goed onderhouden faciliteiten tot 12% meer klanten behouden en dat 77% van de klanten de standaard in dergelijke bedrijven hoger vindt.

Kantoorschoonmaak

Maak een professionele indruk met ons assortiment schoonmaakproducten voor kantoren, waaronder multifunctionele reinigers en krachtige stofzuigers, zodat elk hoekje en gaatje van uw werkplek brandschoon en uitnodigend is.

Keukenschoonmaak

Met onze schoonmaakproducten voor de keuken wordt de keuken in uw kantoor een uitnodigende plek. Ons afwasmiddel en schoonmaakdoekjes helpen om de ruimte waar voedsel wordt bereid schoon en hygiënisch te houden. En dat komt de algehele lunchervaring van iedereen ten goede.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.