Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Uw faciliteiten, uw uitstraling!

Maak een schone eerste indruk!

Met het allesomvattende schoonmaakassortiment voor de werkplek van Viking zorgt u voor een blijvende goede indruk op klanten en een hygiënische en gastvrije omgeving voor uw medewerkers. Investeer vandaag nog in kwaliteitsproducten voor de schoonmaak van uw kantoor en geef zo uiting aan uw streven naar perfectie.

Aanbiedingen van de maand

Topmerken

Toiletreiniging

Ga voor het hoogste niveau van hygiëne op het werk met ons uitgebreide aanbod voor de reiniging van uw toiletruimtes. Wist u dat 66% van de toiletbezoekers de staat van de toiletten koppelt aan het imago van de organisatie? Daarom hebben wij echt alles wat u nodig heeft voor een onberispelijke toiletruimte die een blijvende indruk achterlaat bij klanten en werknemers, van toiletreinigers tot luchtverfrissers.

Kantoorschoonmaak

Kies voor een professionele uitstraling en creëer een prettige werkomgeving met de schoonmaakproducten van Viking. Van allesreinigers tot stofzuigers, met onze producten weet u zeker dat elke hoek van uw gebouw brandschoon en aantrekkelijk is, wat bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van uw mensen.

Sanitaire benodigdheden

Verzeker u van het comfort en de tevredenheid van klanten en werknemers door een goede voorraad essentiële toiletbenodigdheden aan te leggen. Van handreinigers tot papieren handdoeken, onze producten staan garant voor hygiëne en gemak en maken een positieve en blijvende indruk die uw aandacht voor hygiëne weerspiegelt.

Keukenschoonmaak

Zorg voor een brandschone en uitnodigende sfeer in het keukentje op kantoor met ons assortiment schoonmaakmiddelen voor de keuken. Van afwasmiddel tot schoonmaakdoekjes, wij hebben echt alles wat u nodig heeft om de ruimte waar voedsel wordt bereid schoon en hygiënisch te houden. En dat komt de algehele lunchervaring van iedereen ten goede.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.