Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Verkwik uw team
met onze warme dranken

Verbind en laat creativiteit ontbranden met elke slok

Geniet van een wereld vol heerlijke smaken bij Viking! Ons zorgvuldig samengestelde assortiment is ontworpen om al uw wensen op het gebied van warme dranken te vervullen, met een gevarieerd aanbod van koffie, thee en warme chocolademelanges tot verrukkelijke koekjes en onmisbare smaakmakers. Van praktische wegwerpbekers tot must-have keukenapparatuur, we hebben alles wat u nodig heeft voor een verkwikkende pauze met een warm drankje op kantoor.

Top Aanbiedingen van de Maand

Bekijk al onze promoties ›

Koffie

Soep

Thee

Eten, toebehoren en drankjes

Met onze stijlvolle papieren bekers geeft u uw drinkervaring een upgrade en kunt u rustig van elke slok genieten. Speciaal voor mensen met een druk bestaan bieden onze handige papieren bekers kwaliteit zonder hierbij aan gebruiksgemak in te hoeven leveren. Koffiezetten was nog nooit zo makkelijk met onze eersteklas koffiemachine, gegarandeerd een snel en probleemloos proces.

Ontdek de harmonieuze balans tussen genieten en welzijn met onze selectie gezonde warme dranken, samengesteld om lichaam en geest te voeden. Neem een rustmomentje op de drukke dag met een heerlijke thee uit ons uitgebreide assortiment, kies voor een energieke zwarte thee of een verfrissende groene thee. In onze categorie keukenapparatuur vindt u eersteklas dispensers voor warme dranken, perfect voor alles waar u heet water voor nodig heeft.

Of u nu zin heeft in de behaaglijke gezelligheid van een warm drankje zonder cafeïne of in de verkwikkende energie van een cafeïnehoudend drankje, Viking heeft het allemaal voor u. Bekijk ons assortiment, waar we ook cafeïnevrije koffievariëteiten hebben om aan elke smaakpapil op kantoor tegemoet te komen. Uw warme drankje staat klaar bij Viking!

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.