Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

TOP CATEGORIEËN VOOR U

TOP AANBIEDINGEN VOOR U

VIKING ONE & GROOTZAKELIJKE KLANTEN

TOP AANBEVELINGEN VOOR U

Interessante shops voor u

Meest populaire merken bij Viking

Viking is uw nummer 1 bestemming voor de meest voordelige kantoorartikelen

Sinds 1960 heeft Viking Direct hard aan de weg getimmerd om de beste leverancier van kantoorartikelen ter wereld te zijn. De grootste merken en de meest gewilde kantoorbenodigdheden worden verkocht in meer dan 11 landen.

Met een enorm aanbod van duizenden producten streeft Viking NL om de beste leverancier te zijn voor alle kantoor gerelateerde artikelen. Ons uitgebreide assortiment varieert van inktcartridges en printers naar kantoormeubilair en schrijfbenodigdheden. Daarnaast verkopen we ook schoonmaak- en cateringartikelen, zoals koffiezetapparaten, dranken, servies en brandalarmen. We hebben producten van alle grote merken, zoals Canon, Dymo, Kärcher, Epson, Bic, Samsung en nog vele anderen. Wat u ook zoekt; wij hebben het.

U zult uw gekozen producten razendsnel en met de beste service ontvangen, zonder dat u uw huis of kantoor hoeft te verlaten. Omdat een uitstekende klantenservice van groot belang is voor ons bedrijf, bieden we u een probeertermijn van 30 dagen. Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop? Bel ons binnen 30 dagen, dan komen wij uw bestelling weer ophalen.

Alle medewerkers van het Viking kantoor zijn gepassioneerd en willen altijd de beste service, producten van de hoogste kwaliteit en de best mogelijke aanbiedingen bieden. Dit zodat u altijd zoveel mogelijk waar voor uw geld krijgt. We helpen u graag met elke vraag en bieden u de hoogst mogelijke hulp door onze expertise op het gebied van technologie, innovatie en productinformatie.

Eén van de meest belangrijke waarden van Viking als globaal bedrijf is milieuvriendelijkheid. Daarom zorgen wij dat wij met alles wat we doen altijd de ecologische voetafdruk van ons bedrijf verkleinen.

Viking heeft het succes gebouwd door een grote selectie producten voor geweldige prijzen aan te bieden, door te luisteren naar de behoeften van de klant en door de beste klantenservice te bieden. Of u nou in een gigantisch zakenpand of op uw persoonlijke kantoor werkt, Viking Direct is uw nummer 1 bestemming voor de meest voordelige kantoorartikelen.

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.

×