Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Alles voor uw kantoormeubilair

Om u te helpen uw kantoorinrichting en -indeling te verbeteren, hebben wij een speciale, meubelshop voor u. Van kleine thuiskantoren tot bredere werkplekoplossingen, u vindt bij Viking de mooiste ideeën voor de inrichting van uw kantoor en meer!

Meubelcollecties

Niets vervelender dan nieuwe meubels kopen en ontdekken dat ze niet bij de rest van de inrichting passen. Met onze uitgebreide meubelcollecties maakt u altijd de juiste keuze:

 • Matchende kleuren & stijlen
 • Compatibele afmetingen
 • Zit-sta-werkplekken
 • Prijsvriendelijke alternatieven
 • Schaalbaarheid
 • Keuzes voor zowel op kantoor als thuis
Bekijk de meubelcollecties
 

Meubelexpert voor grote projecten

Krijgt uw kantoor een andere locatie? Als er een verhuizing aankomt staan wij klaar om u te helpen en te adviseren. Enkele bijzondere diensten van Viking zijn:

 • Projectmanagement & advies
 • Bestellingen op maat
 • Speciale prijzen
 • 2D/3D-tekeningen maken
 • Levering & installatie

Wij bieden effectieve thuiswerkplekken voor al uw werknemers

 

Tips voor het plannen van kantoorruimtes

 

Wees bewust van uw budget Het is leuk om uw fantasie de vrije loop te laten en de wildste ideeën te bedenken voor een nieuwe kantoorruimte, maar het is ook belangrijk om uw budget niet uit het oog te verliezen en op schema te blijven.

Reken op groei Uitrekenen hoeveel ruimte uw huidige werknemers nodig hebben is een goed begin, maar kijk ook vooruit naar de toekomst. Wie weet wat het komend jaar voor u in petto heeft.

Vergeet de opslag niet Denkt u aan ook aan voldoende opbergmogelijkheden in uw kantoor? Vergeet niet om rekken, archiefkasten en kasten binnen uw budget op te nemen.

Creëer speciale bezoekersruimtes U wilt bezoekers graag met de nodige egards ontvangen, met een uitnodigende receptie en speciale vergaderruimtes. En flexwerkplekken voor werknemers en partners op afstand zijn óók heel handig.

Betrek uw werknemers Het is goed om uw werknemers erbij te betrekken, want zij zijn degenen die de ruimte straks het meest gebruiken!

 

Voeg een persoonlijk tintje toe Zorg dat uw werknemers hun werkplek naar eigen wensen en behoeften kunnen inrichten. Het is geweldig voor het moreel!

Kantoorapparatuur Printers, faxapparaten, computers en andere kantoorapparatuur heeft ruimte nodig. Zorg ervoor dat u uw ruimte efficiënt indeelt!

Verlichting is cruciaal Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval. Als dit niet mogelijk is, gebruik dan zachte en indirecte verlichting. De juiste verlichting kan een ruimte aangenamer maken en voorkomen dat u last krijgt van vermoeide ogen.

Het allerbelangrijkst Neem een professional in de arm voor grotere projecten. De meubelexperts van Viking voor grote projecten staan tot uw beschikking om u werk uit handen te nemen!

Bestsellers

 
 
 
 

Top meubelcategorieën

 
 
 
 

Hulp nodig?

Weet u niet welk product u moet kiezen? Laat onze experts u helpen.
 
Werkdagen
09.00 - 17.00 u.
 
Neem contact met ons op
 
Werkdagen
08.00 - 18.00 u.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.