Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Schrijven & tekenen

Schrijf. Teken. Creëer.

Wist u dat 91% aan managers van mening is dat effectieve communicatie de belangrijkste vaardigheid op de werkplek is? Schrijfwaren vereenvoudigen een duidelijke en beknopte communicatie, wat bijdraagt aan het succes van werknemers. Ontdek bij Viking een uitgebreid assortiment schrijfwaren die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, van educatieve tot professionele en creatieve activiteiten. Ontdek onze selectie pennen, markers, tekstmarkers, correctiemiddelen, kleurinstrumenten en tekenbenodigdheden, die zijn ontworpen om te inspireren en elke streek van uw verbeelding kracht bij te zetten.

Top Aanbiedingen van de Maand

Topmerken

Pennen

Ontketen de kracht van precisie met onze collectie pennen die geliefd zijn bij zowel professionals als studenten. Van balpen tot rollerballpen en luxe pennen, ontdek schrijfinstrumenten die zijn ontworpen voor een naadloze communicatie en een moeiteloze manier om u uit te drukken. Optimaliseer uw schrijfervaring met ergonomische pennen die duurzaamheid en comfort garanderen bij elke beweging. Bij Viking kunt u ook de levensduur van uw pen duurzaam verlengen dankzij ons assortiment vullingen

Markers & Markeerstiften

Ontdek permanente markers, flipovermarkers, tekstmarkers en speciale markers om uw creativiteit de vrije loop te laten en op orde te blijven. We hebben alles wat u nodig heeft, of u nu student, kunstenaar of professional bent. Met een verscheidenheid aan tinten en puntstijlen schitteren uw ideeën en zijn uw notities gedenkwaardig. Schrijfwaren, zoals markers en tekstmarkers, stellen werknemers in staat om te brainstormen, ideeën te visualiseren en te innoveren.

Correctie benodigdheden

Fouten zijn mogelijkheden voor verbetering. Omarm de kracht van precisiecorrectie met correctierollers, correctievloeistoffen en correctiepennen. Verbeter uw werk moeiteloos met hulpmiddelen die zijn ontworpen voor nauwkeurigheid en gemak, zodat uw ideeën uitblinken zonder storende fouten.

Kleurpotloden & potloden

Ontketen de kunstenaar in u en voeg een vleugje creativiteit toe aan uw projecten met potloden, krijt, waskrijtjes, vulpotloden en stiften. Van levendige viltstiften tot klassieke kleurpotloden, elke streek brengt de verbeelding tot leven. Of u nu schetst, kleurt of krabbelt, ons veelzijdige assortiment biedt eindeloze inspiratie.

Tekenmaterialen

Leg de essentie van uw verbeelding met precisie vast met onze zorgvuldig samengestelde tekengereedschappen. Van gummen en puntenslijpers tot linialen, gradenbogen en kompassen, begin een artistieke reis met het juiste gereedschap. Verbeter uw schetsen, illustraties en ontwerpen met instrumenten die zijn ontworpen voor nauwkeurigheid, controle en veelzijdigheid.

Interessante feiten over schrijfinstrumenten

• Volgens een enquête van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gebruiken leerlingen in Nederland gemiddeld 15 pennen en potloden per jaar voor schoolgerelateerde activiteiten.

• 81% van de werknemers is het erover eens dat een ordelijke werkplek de productiviteit verhoogt. Schrijfwaren, zoals pennen, helpen bij dit proces door werknemers te helpen bij het categoriseren, rangschikken en effectief beheren van taken.

• Schrijfwaren helpt geordend en geconcentreerd te blijven op het werk.

• Meer dan de helft van de werknemers geeft de voorkeur aan multifunctionele schrijfinstrumenten die geschikt zijn voor verschillende taken. Pennen met meerdere inktkleuren of verwisselbare punten bieden flexibiliteit en mogelijkheden om aan verschillende schrijfbehoeften te voldoen.

• In de Benelux stijgt de vraag naar levendige en fantasierijke schrijfwaren zoals gelpennen, markers en tekstmarkers, om aan de wensen van studenten, kunstenaars en professionals te voldoen.

• 82% van de werknemers geeft aan dat ze zich professioneler voelen als ze schrijfinstrumenten van hoge kwaliteit gebruiken.

• 76% van de werknemers geeft aan dat het gebruik van schrijfwaren van hoge kwaliteit een positieve invloed heeft op hun zelfvertrouwen en professionaliteit op de werkplek.

• 86% van de kantoormedewerkers vindt ergonomische kantoorproducten belangrijk voor hun welzijn en productiviteit, en 78% geeft de voorkeur aan schrijfinstrumenten met ergonomische kenmerken.

• In een onderzoek van 3M gaf 64% van de respondenten aan dat schrijfwaren essentieel zijn voor het effectief communiceren van ideeën en gedachten op de werkplek. 

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.