Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Top Aanbiedingen van de Maand

Regulier gebruik

Breng meer structuur in uw bedrijf met ons uitgebreide assortiment archiefbenodigdheden. Van veelzijdige ordners tot dossiermappen en documentenmappen, ontdek de betrouwbaarheid en ongeëvenaarde kwaliteit van Vikings eigenmerkartikelen en meer, voor een feilloze structuur in uw dagelijkse werkzaamheden.

Archiefaccessoires

Duik in de wereld van precisie met onze archiefaccessoires! Ontdek onze showtassen, tabbladen en meer, allemaal ontworpen om uw archiefprocessen te stroomlijnen. Integreer ze in uw archiefsysteem in combinatie met ordners en mappen om uw papierwerk beter te ordenen. Deze hulpmiddelen maken het niet alleen gebruiksvriendelijker, maar verbeteren ook de algehele professionaliteit van uw administratie.

Lange termijn archief

Stel de toekomst van uw archief veilig met onze oplossingen voor langetermijn-archivering. Kies uit stevige archiefdozen van zowel kunststof als karton om essentiële bedrijfsdocumenten veilig te stellen. Viking waarborgt dat uw vitale documenten en papierwerk niet alleen goed bewaard blijven, maar ook gemakkelijk terug te vinden zijn wanneer nodig.

Document presentatie

Maak indruk en communiceer effectief met onze document presentatie benodigdheden. Ontdek een uitgebreide selectie van eersteklas snelhechters en opvallende showalbums bij Viking. Deze zijn ontworpen om aan uw professionele behoeften te voldoen. Verrijk uw documenten met onze hoogwaardige lamineerhoezen en inbindbenodigdheden, zodat u elke keer verzekerd bent van een verzorgde en doeltreffende presentatie. Breng uw presentatiematerialen op een hoger niveau met het uitgebreide assortiment professionele documentpresentatie-producten van Viking.

Topmerken

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.