Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Magazijn- en veiligheidsoplossingen

Ontdek ons brede assortiment

Ontdek al onze magazijn- en veiligheidsbenodigdheden! Verken ons brede assortiment producten zoals stellingen, opslagbakken, waarschuwingsborden, brandveiligheidsuitrusting, EHBO-kits en PBM's. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om de veiligheid en efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren.

Onze Bestsellers

Magazijnbenodigdheden

Van schappen tot vloertape, onze selectie magazijnbenodigdheden is ontworpen om uw werkplek te optimaliseren op het gebied van organisatie en efficiëntie. Of u nu opslagsystemen of gereedschap en apparatuur voor dagelijkse taken nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres.

Brandveiligheid & EHBO-artikelen

Waarborg de veiligheid van uw werknemers met ons uitgebreide assortiment producten voor brandveiligheid en eerste hulp. Van brandalarmen tot EHBO-kits en pleisters, wij voorzien in alle benodigdheden om adequaat met noodsituaties om te kunnen gaan en levens te beschermen.

Persoonlijke beschremingsmiddelen

Met ons uitgebreide assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen blijven uw werknemers beschermd tijdens het werk. Of u nu op zoek bent naar hoofdbescherming, handschoenen of gespecialiseerde kleding, waaronder laarzen, onze uitrusting is ontworpen om uw team in elke omgeving veilig en comfortabel te houden.

Onze Top Merken

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.