Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Nieuw & Trending

Wat is er actueel dit seizoen: welke producten zijn het populairst of nieuw in ons assortiment

Nieuw bij Viking

We streven er voortdurend naar om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden, kom regelmatig terug om te zien wat er nieuw is in ons assortiment.

Sociale Media

Heb je ons gezien op sociale media?

Als u op de hoogte wilt blijven van de trends die zich buiten uw kantoor voordoen, hoeft u niet verder te zoeken dan Viking. Het assortiment bestaat uit producten waarmee u altijd up-to-date bent met de actuele gebeurtenissen, zodat u veilig, gezond en creatief kunt blijven.

Of u nu op zoek bent naar een seizoensgebonden item of onze nieuwste producten wilt vinden, deze pagina zal u door de meest relevante producten leiden. Van ventilatoren en koelers in de zomermaanden tot cadeaus en geschenkartikelen rond december of zelfs kalenders tijdens het nieuwe jaar, Viking is uw one-stop-shop. 

Sociale ontwikkelingen zoals thuiswerken kunnen een grote invloed hebben op de manier waarop mensen presteren en met elkaar omgaan. Wat men op zijn minst kan doen, is zorgen voor een comfortabele omgeving met de juiste uitrusting, waaronder een degelijk bureau en een comfortabele stoel. Kijk eens naar het aanbod in ons assortiment voor thuiswerk. Daarnaast is het in deze datagestuurde wereld van vitaal belang dat gegevens kunnen worden opgeslagen en getransporteerd wanneer of waar dat nodig is. USB of zelfs harde schijven zijn een noodzaak voor elke laptoptas. Producten die verband houden met deze sociale trends zijn te vinden op deze pagina.

Het vergroten van ons assortiment en het voldoen aan de behoeften van onze klanten is een constante drive voor Viking. Artikelen in ons Viking assortiment helpen u niet alleen uw kantoorruimte in te richten, maar bieden ook mogelijkheden voor uw huis en omgeving, zoals rekken, elektrisch gereedschap en accessoires en digitale camera's.

Ook het naleven van de verschillende wetten en voorschriften aangaande gezondheid en veiligheid heeft onze aandacht. Omdat we weten dat veiligheidsmiddelen en EHBO-kits in de meeste werkomgevingen verplicht zijn en tegenwoordig handig zijn om in huis te hebben, was het vanzelfsprekend dat we ze in ons assortiment zouden opnemen. Daarom leggen wij veel nadruk op veiligheidsproducten, zoals bewegwijzering en waarschuwingstekens, brandblussers en natuurlijk EHBO-benodigdheden. Werkkleding en beschermende kleding zijn ook essentieel als het gaat om de veiligheid op de werkplek. Onze selectie varieert van handschoenen en antislip schoenen tot waarschuwingsvesten en oorbescherming. Dat is alleen maar om een paar categorieën van de producten die we leveren te noemen.

Alles wat nieuw of trending is, kunt u vinden op deze uitgebreide en informatieve pagina.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.