Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Afdrukken naar uw tevredenheid

In het onwaarschijnlijke geval dat uw cartridge niet naar uw tevredenheid afdrukt of een foutmelding geeft, adviseren wij u om het probleem op te lossen op basis van uw specifieke printer- en/of cartridgetype.

Wat is een compatibele cartridge?

Compatibele of gereviseerde cartridges zijn gerecyclede lege cartridges van original equipment manufacturers (OEM's). Het proces verschilt afhankelijk van wie de compatibele cartridges maakt en welke materialen er worden gebruikt. Onze cartridges worden geproduceerd aan de hand van strenge kwaliteitscontroles en met uitgebreid geteste onderdelen. We streven ernaar consequente prestaties te garanderen, net als bij OEM-cartridges.

Wat moet ik doen als mijn cartridge niet correct afdrukt?

In het onwaarschijnlijke geval dat uw cartridge niet naar uw tevredenheid afdrukt, zit er mogelijk een verstopping in de spuitmondjes die wordt veroorzaakt door opgedroogde inktdeeltjes of een luchtbel. Dit probleem kan snel worden opgelost door de volgende eenvoudige handmatige reinigingsprocedure uit te voeren:

 1. Neem een wattenstaafje en maak het vochtig met wat warm water. Wrijf het vervolgens voorzichtig over de printkoppen aan de onderkant van de cartridge.
 2. Dep de printerkop op een schoon absorberend vel keukenpapier totdat de inkt begint door te lekken. Op het keukenpapier zou u het volgende moeten zien:
  KLEURENCARTRIDGE - 3 aparte ovale of ronde vormen in de kleuren cyaan, magenta en geel
  ZWARTE CARTRIDGE - een volledig zwarte ovale vorm
 3. Neem een schoon, droog vel keukenpapier en veeg voorzichtig over de koperen contactpunten aan de achterzijde van de cartridge en de contactpunten in de cartridgehouder.
 4. Installeer de cartridge in de printer.
 5. Voer een reinigingscyclus uit op uw printer.

Wat moet ik doen als er een foutmelding op mijn scherm verschijnt?

In het geval dat uw printer de nieuwe cartridge niet herkent, kan er een pop-up-venster verschijnen op uw pc of gaan er mogelijk één of meerdere lampjes knipperen op uw printer:

Waarschijnlijk verstoort iets de informatieoverdracht van de printer naar de cartridge. U kunt een eenvoudige resetprocedure uitvoeren om dit probleem op te lossen:

 1. Neem een schoon, droog vel keukenpapier en veeg voorzichtig over de koperen contactpunten aan de achterzijde van de cartridge en de contactpunten in de cartridgehouder om ervoor te zorgen dat het signaal van de elektronische contactpunten niet wordt gehinderd.
 2. Installeer de cartridge in de printer.
 3. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht ongeveer 1 minuut tot het printergeheugen is gewist.
 4. Sluit de printer weer aan op het stopcontact.
 5. Voer een reinigingscyclus op uw printer uit voor een correcte uitlijning en optimale afdrukkwaliteit.

Lees de specifieke informatie over uw printer en cartridge

› http://www.inkjethelp.com/

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.