Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Legamaster Shop

Als onderdeel van de internationaal gerenommeerde edding Group vertrouwt Legamaster op de filosofie van het moederbedrijf, die garant staat voor hoogwaardige producten en ervoor zorgt dat jij kunt presteren. Legamaster neemt zowel sociale als ecologische verantwoordelijkheid en wilt dit idee in de producten tot uiting laten komen. Daarom hebben wij een verscheidenheid aan gecertificeerde producten in ons assortiment, zodat ook jij samen met ons kunt bijdragen aan het verbeteren van het milieu en onze wereld.

Bestsellers

Hoofdthema's

Duurzaamheid

Wil je iets terugdoen voor de planeet en duurzame producten gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plaats. Legamaster's WOODEN collectie biedt een verscheidenheid aan "groene producten", die gemaakt zijn van gecertificeerd hout, waarmee je je whiteboard of prikbord een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling geeft.

WOODEN collectie

Nieuwe manieren van werken

De wereld verandert voortdurend. De kantooromgeving blijft niet onaangetast. Werknemers werken steeds meer vanuit hun thuiskantoor en het kantoort transformeert naar een dynamische plaats waar mensen samenwerken en elkaar ontmoeten. Om ervoor te zorgen dat de juiste uitrusting beschikbaar is voor deze manier van werken, hebben wij hier een aantal suggesties voor jou op een rijtje gezet.

Whiteboards

Magic Charts

Categorieën

Magic-Chart Whiteboardfolie
Gecertificeerde producten

Legamaster geeft om een groene toekomst

Duurzame accessoires

Als het om duurzaamheid gaat, telt elk detail. Daarom heeft Legamaster WOODEN ontwikkeld, een assortiment duurzame houten accessoires voor whiteboards, glasborden en flipovers. Alle houten onderdelen komen uit duurzame bosbouw en zijn FSC-gecertificeerd. Wij bieden ook exclusief flipchartpapier aan die een EU Ecolabel certificering hebben en workshop kaarten die FSC-gecertificeerd zijn.

Duurzame accessoires

Whiteboards met een groen hart

Ook al zie je het niet aan de buitenkant, de whiteboards van Legamaster hebben een echt groen hart. De whiteboards zijn voorzien van een sterke kern van FSC- of PEFC-gecertificeerd hout of (honingraat) karton. Deze kern zorgt voor stabiliteit voor de magneethoudende toplaag, die gemaakt is van gelakt staal of (cradle-to-cradle gecertificeerd) geëmailleerd staal dat zelfs de zwaarste omstandigheden kan weerstaan. Legmaster is er erg trots op dat ze de enige fabrikant zijn die whiteboards met het EU Ecolabel in het assortiment hebben.

Groene Whiteboards

Nieuwe producten

ELEMENTS Bureauschermen

Bij Legamaster geloven we dat het kantoor steeds meer zal gaan fungeren als een 'Social Hub'. Waar je samen prettig en comfortabel aan projecten kunt werken, echt in contact komt met je collega's en de balans tussen privé en werk bewaart.

Met de multifunctionele ELEMENTS Bureauschermen creëer je je eigen persoonlijke werkplek, afgestemd op jouw to do's. Zo kun je je eigen ruimte voor jou laten werken.

Waarom Legamaster?

60 jaar

Met meer dan 60 jaar ervaring is Legamaster de absolute specialist in visuele communicatieoplossingen.

1500 producten

Legamaster biedt een breed assortiment van meer dan 1500 producten, zodat er voor elke situatie de beste presentatieoplossingen is. Laat je inspireren en breng communicatie en samenwerking naar een hoger niveau met de oplossingen van Legamaster.

Milieuvriendelijk

De zorg voor het milieu maakt deel uit van het Legamaster DNA. De betrokkenheid wordt bevestigd door het succesvol behalen van een aantal groene certificeringen. Deze omvatten het FSC, EU Ecolabel en het PEFC-certificaat.

Marktleider

Legamaster streeft naar voortdurende verbetering en innovatie! De producten en oplossingen beantwoorden aan de nieuwe behoeften op de werkvloer. Alle producten van Legamaster zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zodat klanten kunnen rekenen op professionele en duurzame producten.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.