Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Producten Met RestrictiesMeubilair

Meubels kunnen alleen worden geretourneerd wanneer ze niet zijn gemonteerd en in de originele verpakking zitten. Aangezien deze producten mogelijk niet via de reguliere weg geretourneerd kunnen worden, raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice via Live Chat.

Producten rechtstreeks verzonden vanuit onze leveranciers

Er kunnen afwijkende retourvoorwaarden van toepassing zijn op producten die rechtstreeks door onze leveranciers worden verzonden. Dit is afhankelijk van het retour- en ophaalbeleid van de leverancier. Als u deze producten retourneert, kunnen het goedkeuringsproces en de tijdschema's voor het ophalen afwijken van die van Viking.

Neem contact op met onze klantenservice via Live Chat om deze producten te retourneren.

Gepersonaliseerde artikelen

Producten die zijn aangepast aan uw eigen wensen, zoals stempels, kunnen niet worden geretourneerd. Als uw product echter beschadigd is of niet zoals beschreven, geven we u graag een vervanging. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via Live Chat.

Elektronica

Retourzendingen voor elektronica (telefoons, tablets, iPads, printers) kunnen onderhevig zijn aan aanvullende controles of goedkeuringen, volgens het beleid van de leverancier. Mogelijk moet u het serienummer van het product doorgeven bij het aanvragen van uw retour en moet u alle kabels en accessoires retourneren voordat uw retourzending wordt geaccepteerd. Controleer uw productgarantiecertificaat wanneer u een product wilt retourneren.

Neem contact op met onze klantenservice via Live Chat om deze producten te retourneren.

Postzegels en andere producten

We kunnen helaas geen postzegels en een kleine selectie andere producten retour nemen. In de productomschrijving van deze producten is aangegeven dat deze niet retourneerbaar zijn.


Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.