Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

We willen u graag informeren dat ons magazijn op vrijdag 19 april 2024 éénmalig om 14:30 uur sluit. Bestellingen die voor 14.30 uur geplaats worden worden zullen onder voorbehoud maandag 22 april bezorgd worden. Bestelling na 14.30 uur op dinsdag 23 april. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden wanneer u uw bestelling plaatst. Dank u wel.

Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Western Digital 2 TB Externe harde schijf My Passport USB-A 3.2 Rood
Western Digital 2 TB Externe harde schijf My Passport USB-A 3.2 Rood
Slechts
€ 84,99
Stuk

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

Western Digital 2 TB Externe harde schijf My Passport USB-A 3.2 Rood

0 van de 5 sterren.
(Nog geen beoordelingen)
Merk:Western Digital Productnr.:1077503
Western Digital 2 TB Externe harde schijf My Passport USB-A 3.2 Rood

Houd uw gegevens bij u dankzij WD

Elke reis heeft een paspoort nodig. De My Passport-schijf van WD is een vertrouwde, draagbare opslagplaats die u het vertrouwen en de vrijheid geeft om vooruit te kijken in het leven. Met een nieuw, stijlvol ontwerp dat in de palm van uw hand past, is er ruimte om uw foto's, video's, muziek en documenten op te slaan, te organiseren en te delen. De My Passport-schijf, die perfect is gekoppeld aan de back-upsoftware en wachtwoordbeveiliging van WD, helpt de inhoud van uw digitale leven veilig te houden.

Lees volledige beschrijving
Slechts
€ 84,99
Stuk
€ 102,84 Incl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

     Gratis levering vanaf € 69 (excl. btw)
     Levering op de volgende werkdag
     Gratis retourneren binnen 30 dagen

Beschrijving

De nieuwe My Passport-schijf is opnieuw ontworpen met een handige, slanke vormfactor en is beschikbaar in een reeks levendige kleuren. Zorg ervoor dat alles wat u maakt tijdens uw eigen levensreis - foto's, video's, muziek en documenten - niet verloren gaat. De My Passport-schijf wordt geleverd met WD Backup-software die zo kan worden ingesteld dat deze automatisch volgens uw schema wordt uitgevoerd. U hoeft alleen maar de tijd en de frequentie te kiezen om een back-up te maken van belangrijke bestanden van uw systeem op uw My Passport-schijf. Houd de inhoud van uw digitale leven veilig met de wachtwoordbeveiliging van My Passport en de ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling. Activeer gewoon de wachtwoordbeveiliging en stel uw eigen persoonlijke wachtwoord in met WD Discovery.

De draagbare opslag van My Passport is direct uit de doos klaar, inclusief alle benodigde kabels. En met SuperSpeed USB kunt u snel een back-up maken van alles wat u in uw leven nodig heeft, zodat u verder kunt gaan. Met de meegeleverde WD Discovery-software kunt u verbinding maken met populaire sociale media en cloud-opslagservices zoals Facebook, Dropbox en Google Drive. Importeer, organiseer en deel uw foto's, video's en documenten naadloos op de schijf My Passport om een back-up te maken van uw online sociaal leven. WD Discovery kan uw schijf ook beheren via de hulpprogramma's van WD Drive.

U kunt niet zeggen wat u te wachten staat op uw eigen reis. Daarom bouwt WD aandrijvingen die voldoen aan de hoge eisen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. Bovendien wordt er een beperkte garantie van 3 jaar op gegeven.

Vaak samen gekocht

Specificaties

Artikelnummer 1077503
EAN/UPC 0718037870168
Afmetingen 7,5 (B) x 10,72 (D) x 1,12 (H) cm
Capaciteit 2 TB
Gewicht 120 g
Inclusief 1 x Harde schijf, 1 x SuperSpeed USB-kabel, WD Discovery Software, 1 x Installatiehandleiding voor snelle installatie
Kleur Rood
Merk Western Digital
Poorten USB 3.2-Type-A
Product Type Externe HDD-schijf
Verkoopeenheid Stuk

Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.