Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Sealed Air Luchtkussen-enveloppen c/0 92 g/m² Wit zonder venster kleefstrip 100 stuks

Merk: Sealed Air - Productnr.: ML0230
3+1 gratis
3757806 [ML0230]{886338}

Onbezorgd post versturen

Deze C/0 Mail Lite luchtkussenenveloppen van Sealed Air bieden een lichtgewicht bescherming voor de inhoud van uw post, dankzij het luchtdichte bubbelplastic.

Vanaf

€ 18,99 Pak Vanaf 5 Pakken

€ 22,98 Incl. BTW

Aantal Excl. BTW Incl. BTW
1-4 € 20,99 € 25,40
5+ € 18,99 € 22,98

 • Beschrijving

  Let goed op uw post wanneer deze onderweg is en zorg ervoor dat alles volledig aankomt met deze Mail Lite enveloppen van Sealed Air. De enveloppen zijn voorzien van Aircap 3-laags luchtkussenfolie. Het hoogwaardige luchtdichte bubbelplastic biedt langdurige bescherming van al uw bezittingen die u met de post verstuurd, zonder dat u hier een extra verpakking of bescherming voor nodig heeft.

  Deze Mail Lite luchtkussenenveloppen zijn bedekt met geglazuurd wit papier, ter bescherming tegen alle invloeden van buitenaf tijdens de verzending. De afmetingen zijn 150 x 210 mm en de enveloppen zijn ideaal voor grote volumes. De luchtkussenenveloppen hebben een gewicht van 92 g/m² waardoor ze, ondanks het lichtgewicht ontwerp, een sterke duurzaamheid hebben. De enveloppen zijn zowel geschikt voor persoonlijk als professioneel gebruik.

 • Vaak samen gekocht

 • Specificaties

  Viking Nr. ML0230
  EAN/UPC 5013719020035
 • Gratis geleverd

  Wat zijn de verzendkosten?

  Boven de € 44,90 (€ 54,33 inclusief BTW) wordt uw bestelling gratis verzonden. Onder dit bestelbedrag zijn de verzendkosten € 4,49 (€ 5,43 inclusief BTW).

  Sommige producten die direct vanuit onze leverancier verzonden worden kunnen vrijgesteld zijn van gratis levering en geven geen recht op geschenken.

  Wat zijn de levertijden bij Viking?

  Bestelling geplaatst Leverdag*
  Maandag tot en met donderdag voor 17:00 uur Eerst volgende werkdag**
  Maandag tot en met donderdag na 17:00 uur 2 werkdagen** na bestelling
  Vrijdag voor 17:00 uur Maandag
  Vrijdag na 17:00 uur Dinsdag
  Zaterdag Dinsdag
  Zondag Dinsdag
  * levertijden zijn onder voorbehoud **werkdagen: maandag tot en met vrijdag

  Wat is Viking Plus Waarborg?

  Met de 'Viking Plus Waarborg' bent u beschermd tot 30 dagen na aankoop tegen verlies en/of beschadiging. Dankzij de 'Viking Plus Waarborg' nemen wij ofwel het product terug, ofwel vervangen wij het gratis, ofwel schrijven wij een tegoedbon uit. Alle transport- en omruilkosten zijn ten laste van Viking. U betaalt voor deze 'Viking Plus Waarborg' een percentage van het totaalbedrag van uw bestelling, met een maximum van € 2,97 (€ 3,59 inclusief BTW).

 • Betaalopties

  Hoe kan ik betalen?

  Betalingsmogelijkheden voor bedrijven zijn:

  • iDEAL;*

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

  • Paypal;

  PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. Hiervoor dient u zich aan te melden via Paypal.

  • Creditcard;

  Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard en American Express. Uw transactie wordt veilig verwerkt.

  • factuur;

  De factuur wordt meegezonden in de doos of opgestuurd naar uw factuuradres. Wanneer u bent aangemeld voor E-billing, ontvant u uw factuur per e-mail. U heeft 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Bekijk ons rekeningnummer.

  • automatische incasso;

  Om u van enkele administratieve handelingen af te helpen, biedt Viking u de mogelijkheid te betalen via automatische incasso. Hiervoor dient u een machtigingsformulier op te sturen.

  Betalingsmogelijkheden voor consumenten zijn:

  • iDEAL *

  • Paypal

  • Creditcard

  * Wanneer u uw betalingskenmerk niet weet, kunt u uw klant- en/of factuurnummer vermelden.

  Let op: U kunt uw betaalwijze veranderen door te klikken op 'wijzigen' onder het kopje 'Betaling' in 'Mijn klantgegevens'.

 • Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.