Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
ttb-icon_filing-archiving_v2.png

Bespaar tot 65%

Bereid u voor met onze archiveringsaanbiedingen!

ttb_filing-archiving-hybris_period1_H.png
Zie deals Koop nu ›

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. BTW getoond

Toon incl. BTW
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk BTW terugvorderen.

Toon excl. BTW
Brepols Bureau-agenda Timing Lima Zwart 1 week per 2 pagina's 2019 Zwart
Brepols Bureau-agenda Timing Lima Zwart 1 week per 2 pagina's 2019 Zwart
Slechts
€ 1,59
Stuk

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar. Bel aub naar onze klantenservice (077-3238900) voor assistentie of een alternatief.

Brepols Bureau-agenda Timing Lima Zwart 1 week per 2 pagina's 2019 Zwart

Beschrijving
4,5 van de 5 sterren.
(7 Review)
Merk:Brepols Productnr.:44501890
Brepols Bureau-agenda Timing Lima Zwart 1 week per 2 pagina's 2019 Zwart

Altijd goed overzicht met uw planning

Vergeet nooit een afspraak met de Brepols bureau-agenda Timing Lima.

Slechts
€ 1,59
Stuk
€ 1,92 Incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar. Bel aub naar onze klantenservice (077-3238900) voor assistentie of een alternatief.

  • Binnen 30 dagen kosteloos retourneren
  • Gratis levering vanaf €44,90 (excl. BTW)
  • Meer dan 20.000 kantoorartikelen online
  • 20 jaar ervaring.

Beschrijving

Deze agenda van Brepols is nederlandstalig, met jaarkalenders en landkaarten. Heeft een uurindeling van 08.00-20.00 uur in een tweekleurendruk. De afmetingen is 17,2 x 22 cm, heeft 1 week op twee pagina's en extra ruimte voor aantekeningen. Zwart gebonden in gewatteerde kunstlederen omslag.

17,1 x 22 cm

Nederlandstalig

Uurindeling van 8:00 - 20:00 uur

Hoekperforatie

Wit FSC

Leeslint

Specificaties

Artikelnummer 44501890
EAN/UPC 5412303005234
Afmetingen 17 x 22 x 22 cm
Formaat A4
Gewicht (g/m²) 80 g/m²
Kalenderjaar 2019
Kleur Zwart
Materiaal Kunstleder
Materiaal cover Gewatteerd kunstleer Lima
Merk Brepols
Milieu-eisen FSC®gecertificeerd
Model Timing Lima
Opmaak 1 Week per 2 pagina's
Perforatie Geperforeerd
Product Type Bureau-agenda
Taal Nederlands
Verkoopeenheid Stuk

Beoordelingen

Brepols Bureau-agenda Timing Lima Zwart 1 week per 2 pagina's 2019 Zwart heeft als beoordeling 4.6 van de 5 door 7.
Rated 5 van de 5 door uit Prima agenda. Gebruik dit model al jaren. Praktisch, overzichtelijk, voorin nog apart de maanden, zodat je voor jezelf een overzichtelijk jaarplanning kan maken. Feestdagen en schoolvakanties staan vermeld, ook handig. Per 2 bladzijden 1 week, is prima!
Datum plaatsing: 2018-09-26
Rated 5 van de 5 door uit Fijne overzichtelijke agenda Ik heb m nu een maar in gebruik en deze agenda bevalt me erg goed. Hij is overzichtelijk en je kan per uur opschrijven wannneer je een afspraak hebt. Genoeg ruimte en alles wat je nodig hebt staat er in. Fijne agenda!
Datum plaatsing: 2018-01-30
Rated 5 van de 5 door uit Handige overzichtelijke agenda Handige agenda met weekoverzicht en uurindeling met genoeg schrijfruimte maar toch niet een hele dikke agenda. Ideaal voor mijn huishouding en praktijk en niet duur.
Datum plaatsing: 2018-01-22
Rated 5 van de 5 door uit Prima product Ik heb voor collega's deze agenda besteld; voor het vierde jaar op rij en het is een prima product en voldoet aan onze eisen.
Datum plaatsing: 2017-12-05
Rated 4 van de 5 door uit Goed overzichtelijke agenda In één oogopslag zie je wat je de hele week gepland hebt
Datum plaatsing: 2019-01-04
Rated 4 van de 5 door uit Prima agenda, prima prijs. Ik heb deze agenda al jaren, staat precies genoeg in.
Datum plaatsing: 2017-12-10
Rated 4 van de 5 door uit Prima agenda Handige en overzichtelijke agenda met weekindeling.
Datum plaatsing: 2018-12-18
  • y_2019, m_1, d_17, h_24
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_7
  • loc_nl_NL, sid_4492683, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_vikingdirect
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 35ms
  • REVIEWS, PRODUCT

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.