Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. btw getoond

Toon incl. btw
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk btw terugvorderen.

Toon excl. btw

Tuinieren

Bij het aanleggen van uw ideale tuin kan het soms lastig zijn om met frisse tuinideeën voor de dag te komen. U kunt inspiratie putten uit bestaande tuinstijlen, van klassieke, op gazon georiënteerde tuinen tot moderne, stijlvolle buitenruimtes gericht op entertainment. Combineer bloemperken met verhoogde wandelpaden of zelfs patio's en overdekte zitplaatsen! Tuinmeubelen en accessoires zoals vuurkorven of opbergschuurtjes kunt u combineren om een functionele maar uitnodigende ruimte te maken.

Voor uw voortuin zouden wij adviseren om de zaken simpel te houden. De meeste mensen gebruiken de voortuin niet zo vaak, maar u kunt uw tuin zo ontwerpen dat uw persoonlijkheid tot uitdrukking komt! Kleinere struiken en potplanten zijn makkelijker om te onderhouden, wat ze geschikt maakt voor voortuinen, balkons en terrassen. U heeft natuurlijk ook tuingereedschap en -benodigdheden nodig, die u allemaal in ons assortiment aantreft!

Tuinideeën voor een budget

Een kleine tuin en een klein budget betekenen niet dat u geen uitnodigende, ontspannende buitenruimte kunt creëren. Een kleine tuin kan immers net zo fraai en aantrekkelijk zijn als een grotere buitenruimte. Kies onderhoudsvrije planten om het bijhouden van uw tuin makkelijker te maken. Bedenk dat potplanten en kleinere struiken eenvoudig kunnen worden verplaatst om een tijdelijke zitruimte te creëren voor feestjes. Ook hier kan het kiezen van de juiste tuinmeubelen essentieel zijn!

U kunt ook upcyclen, door gebruik te maken van oude houten pallets en andere houten producten om zit- en relaxplekken te maken met een klein budget. Wij hebben gereedschap en producten in ons assortiment die perfect zijn voor doe-het-zelf-projecten. Het aanleggen van patio's en betegelde terrassen zijn een betaalbare manier om kleine buitenruimtes modern en stijlvol in te richten, dus ga snel aan de slag met ontwerpen!

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.