Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. btw getoond

Toon incl. btw
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk btw terugvorderen.

Toon excl. btw

Zo leidt u een doeltreffende vergadering

Een vergadering leiden

Het leiden van een vergadering hoeft niet intimiderend te zijn. Zorg ervoor dat u van tevoren alle relevante informatie en dossiers bij de hand heeft, zodat u de tijd heeft om  vertrouwd te raken met het onderwerp van de vergadering of bewust kunt zijn mogelijke knelpunten. Het is ook een goed idee om een open discussie aan te moedigen en eventueel pauzes in te lassen indien nodig.

Een goede vergadering

Een goede vergadering is een vergadering waarbij alle aanwezigen geïnformeerd zijn en tevreden zijn dat hun standpunten of belangen worden gehoord en besproken. Het is ook van essentieel belang om de zaken op schema en binnen een redelijk tijdsbestek te houden. Een goede vergadering heeft een goede facilitator nodig...en dat bent u! 

Efficiënte vergaderingen leiden

Om effectief te vergaderen, moet u het vergaderplan door en door kennen. Maak de informatie of presentatie stimulerend en boeiend, en maak plaats voor discussie en debat indien nodig. Zorg ervoor dat iedereen zich gehoord en betrokken voelt, en weet wanneer het gesprek moet worden voortgezet om stagnatie te voorkomen. Bedenk ook op welk moment van de dag u uw vergadering plant. Sommige onderwerpen komen het best tot hun recht in een frisse, energieke ochtend, terwijl andere het best tot hun recht komen in een meer ontspannen, namiddagse omgeving.

Catering

Catering voor vergaderingen

Het is altijd een goed idee om tijdens een vergadering enkele versnapering klaar te hebben staan, of het nu gewoon water, thee, koffie of koude dranken zijn. Voor langere sessies moet de catering eenvoudig maar doeltreffend zijn. Voor vergaderingen 'in de ochtend kunnen gewone ontbijtgerechten de aanwezigen een welkome energieboost geven, terwijl broodjes of lunchgerechten wellicht beter zijn voor een vergadering later op de dag.

Catering voor zakelijke bijeenkomsten

Versnaperingen voor zakelijke bijeenkomsten zijn soms nog belangijker. Het is van cruciaal belang om een goede indruk te maken wanneer er zakelijke klanten of zakenpartners aanwezig zijn. Catering voor klanten omvat vaak een selectie van meer uitgebreide gerechten, evenals standaard warme en koude dranken. Apparatuur en toebehoren die speciaal zijn ontworpen voor cateringevenementen of vergaderingen kunnen gemakkelijk worden gebruikt door cateringpersoneel op kantoor om hoogwaardige, professionele versnaperingen te verzorgen en uw klanten de best mogelijke indruk te geven.

Ideeën voor zakelijke bijeenkomsten

Laat uw zakelijke bijeenkomsten opvallen bij uw klanten door met unieke concepten te komen of door de structuur te vernieuwen. Het is ook van cruciaal belang om een comfortabele, professionele ruimte te creëren om uw vergaderingen in te houden. Uw kantoorinrichting en -ontwerp speelt een grote rol in hoe mensen vergaderingen benaderen!

 

Splits uw vergaderingen op met koffiepauzes en zorg ervoor dat alle presentaties levendig, uniek en boeiend zijn, vooral wanneer het gaat om de presentatie of de uiteenzetting van complexe of belangrijke informatie. Zorg ervoor dat u het publiek kent. Mensen reageren anders op verschillende benaderingen, dus het kan geen kwaad uw vergaderflow aan te passen en te veranderen als u het gevoel heeft dat het op dat moment niet werkt!

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.