Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. btw getoond

Toon incl. btw
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk btw terugvorderen.

Toon excl. btw

Office Depot® Shop

Office Depot wordt Viking

Zoals tijden veranderen en marktomstandigheden verschuiven, veranderen ook bedrijven en merken. Na meer dan 30 jaar nemen wij nu afscheid van ons merk Office Depot®. Het assortiment onder de merknaam Office Depot® was een van de omvangrijkste onder onze eigen merken en omvatte producten van kleine bureau-accessoires tot grote presentatieproducten. Het merk Office Depot® stond voor 100% kwaliteitsgarantie voor het volledige productassortiment en de beste prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere topmerken. Producten van Office Depot® bieden al vele jaren oplossingen voor uw dagelijkse behoeften, zowel thuis als op kantoor. Of u nu op zoek was naar memoblaadjes of kopieerpapier, ordners of plakband, enveloppen of adresetiketten, Office Depot® was de juiste partner voor al uw zakelijke benodigdheden.

Sinds 2021 handelt ons bedrijf onder de naam Viking®, en het is een logische volgende stap dat onze huismerkproducten in dezelfde richting gaan om onze klanten te ondersteunen met een groot en relevant productportfolio. U vindt de vertrouwde Office Depot® ringbanden, showtassen, mappen en nog veel meer onder het merk Viking®, met een nieuwe en moderne uitstraling.

Bent u op zoek naar een van de scherp geprijsde Office Depot® producten, kijk dan eens in onze nieuwe Viking® brandshop.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.