Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Novus Shop

Re+New nietmachines en perforators van Novus.Verantwoord en duurzaam geproduceerd. Met de Novus Re+New nietmachines en perforators van gerecyclede kunststoffen levert u een waardevolle bijdrage aan het milieu.

Categorieën

Bestsellers

Ontdek de Re+New producten

Ooit was ik een koelkast!

Novus sluit de kringloop

Voor de nietmachines en perforators van de serie Novus re+new worden bijv. oude koelkasten tot gerecycled materiaal verwerkt door een gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring in de recycling van koelkasten. Zo ontstaan gerecyclede kunststoffen uit zogenoemd ‘post-consumer’ afval. Dat zijn kunststoffen die al minstens één keer na gebruik werden verwerkt als huishoudelijk of industrieel afval. Op deze manier wordt de kringloop gesloten.

Duurzaamheid

Een kwaliteitslabel waarop u kunt vertrouwen: EuCertPlast

Niet zonder trots wijzen wij erop dat onze leverancier van gerecycled materiaal succesvol gecertificeerd is volgens de Europese standaard EuCertPlast. Nog maar enkele jaren geleden heeft een groep van kunststofverwerkers, kunststofrecyclers en exploitanten van inzamelsystemen dit Europese certificerings- en auditsysteem in het leven geroepen. Het uniforme certificeringsproces geeft zowel de leveranciers als de klanten de zekerheid dat het kunststofafval milieuvriendelijk en conform de normen wordt verwerkt volgens de best practices in de branche

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.