Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

We willen u graag informeren dat ons magazijn op vrijdag 19 april 2024 éénmalig om 14:30 uur sluit. Bestellingen die voor 14.30 uur geplaats worden worden zullen onder voorbehoud maandag 22 april bezorgd worden. Bestelling na 14.30 uur op dinsdag 23 april. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden wanneer u uw bestelling plaatst. Dank u wel.

Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

L'OR koffiemachine Lucente Pro + 500  capsules populair
L'OR koffiemachine Lucente Pro + 500 capsules populair
Slechts
€ 299,00
Stuk

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

L'OR koffiemachine Lucente Pro + 500 capsules populair

0 van de 5 sterren.
(Nog geen beoordelingen)
L'OR koffiemachine Lucente Pro + 500  capsules populair

Beleef een uniek koffiemoment met L'OR

Wanneer u geniet en zelfs zin hebt in de smaak van Italiaanse koffie met een volle body, dan heeft u een Italiaans koffiezetapparaat nodig dat u helpt de best mogelijke combinatie te vinden. Laat de L'OR Espresso Lucente Pro koffiemachine dat voor u bereiken. Met een ruime keuze aan koffiecapsules.

Lees volledige beschrijving
Slechts
€ 299,00
Stuk
€ 361,79 Incl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

     Gratis levering vanaf € 69 (excl. btw)
     Levering op de volgende werkdag
     Gratis retourneren binnen 30 dagen

Beschrijving

Vindt u het ook moeilijk om 's morgens op te staan zonder een goede kop koffie? Of heeft u een lange dag voor de boeg en heeft u iets nodig dat u een boost geeft? De L’OR Espresso Lucente Pro koffiemachine zal u helpen om de dag met voldoende energie te beginnen. Deze koffiemachine is robuust genoeg om dagelijks te gebruiken en ziet er daarnaast ook nog eens elegant uit in elke keuken.

De dagelijkse kwaliteit van de L'OR Espresso Lucente Pro is te danken aan de optimale temperatuur die een ultieme smaak geeft aan uw koffie, afgerond met een zachte crema-laag. De watertank van de koffiemachine heeft een capaciteit van 1,4 liter en de afvalemmer kan tot wel 25 capsules bevatten. Zo hoeft u de watertank dus minder vaak te vullen en de afvalemmer minder vaak te legen. Bovendien kan deze machine tot 30.000 drankjes produceren, wat u een ongelooflijke levensduur van 3-5 jaar biedt.

Deze koffiemachine wordt geleverd inclusief 500 capsules: 160 Elegante, 140 Profondo, 100 Ristretto, 100 Forza. Elegante: biedt een perfecte balans dankzij zijn smeuïge en mild geroosterde espressokarakter. Profondo: een intense en kruidige aroma van geroosterde amandelen en smaakvol zoethout. Ristretto: verblind de zintuigen met zijn expressieve persona en kruidige aroma. Forza: een vurige espresso met een goed geconstrueerde complexiteit van eiken en zoethout.

Vaak samen gekocht

Specificaties

Artikelnummer 3910981
Afmetingen 160 x 370 x 280 mm
Automatische uitschakelfunctie Ja
Breedte 160 mm
Controlelampje Ja
Inclusief 1 x koffiemachine 160 x Elegante koffie capsules 140 x Profondo koffie capsules 100 x Ristretto koffie capsules 100 x Forza koffie capsules
Kleur Zwart
Materiaal Plastic
Merk L'OR
Model Lucente Pro
Pompdruk (maximaal) 19 bar
Product Type Koffiemachine
Schuiminjector Nee
Tankcapaciteit 1.4 l
Type koffie Capsules
Verkoopeenheid Stuk
Verpakkingsinhoud 500
Waterstandindicator Ja

Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.