Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Uw favorieten, nu met betere kwaliteit!

Onze eigen merk ordners zijn aanzienlijk verbeterd.

Ontdek onze verbeterde eigen merk ordners. Al onze producten worden in Duitsland geproduceerd en zijn FSC® gecertificeerd. Bovendien dragen geselecteerde items het milieulabel "Blue Angel". Bezoek onze productpagina's voor uitgebreide details en ontdek ons volledige assortiment.

Ontdek ons geoptimaliseerde assortiment.

Made in Germany

Dit label staat wereldwijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie in de productie. Producten die in Duitsland worden vervaardigd, onderscheiden zich door hoge standaarden in zowel materiaalkeuze als vakmanschap. Met de aanduiding "Made in Germany" willen we u niet alleen uitstekende producten bieden, maar ook vertrouwen en zekerheid geven. U kunt er zeker van zijn dat elk van onze producten met zorg en volgens strenge kwaliteitsnormen wordt geproduceerd.

Media Object visual

FSC®-gecertificeerd           

Producten gemaakt van materialen die afkomstig zijn uit gecertificeerd goed beheerde bossen.

De FSC-certificering bevordert een milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch levensvatbaar beheer van de bossen in de wereld door middel van verificatie van de toeleveringsketen door een derde partij.

Media Object visual

Blue Angel

Producten met het Blauwe Engel logo gelden als minder belastend voor het milieu, voldoen aan hoge normen voor de bescherming van de menselijke gezondheid en bevorderen ecologische productinnovaties.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.