Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Facilitair & Wonen

  • Schoonmaken & hygiëne
  • Catering & keuken
  • Werkplaats
  • Hobby's & vrije tijd
  • Feest & cadeaus
  • Huis & Tuin

Vraagt u zich wel eens af hoe u uw voorraden in huis op peil kunt houden zonder naar tien verschillende plaatsen te hoeven racen? Bekijk het brede assortiment bij Viking. Van schoonmaakmiddelen en rubberhandschoenen tot koffiecapsules en waterkokers. Zoek niet verder als u van uw werkplek een huis, en van uw huis een thuis moet maken.

Met de enorme selectie van cateringbenodigdheden zult u zeker aan de behoeften van uw personeel, klanten en bezoekers voldoen. Op een gezellige werkplek mag het niet ontbreken aan een voorraad verfrissende drankjes, snoepjes en snacks, of koffie en thee. Maar waarom zou u dit beperken tot alleen uw werkruimte, ook uw huis mag vol staan met lekkers! U vindt bij Viking verschillende merken, smaken en hoeveelheden, zodat u altijd genoeg keuze heeft.

Natuurlijk, na het eten en drinken, moet er schoongemaakt worden. De zorg voor een hygiënische werkplek is net zo belangrijk als gisteren en over vijf jaar. Kies de perfecte schoonmaakmiddelen om uw oppervlakken af te schrobben, uw vloeren te onderhouden of uw afval op te slaan. Of u nu in grote hoeveelheden wilt kopen of alleen een kleine navulling nodig hebt, ons assortiment biedt zeker een oplossing voor al uw behoeften.

Ook elektronische benodigdheden spelen een belangrijke rol bij Viking. In de kille wintermaanden of de hete zomermaanden is een goede koeling en verwarming noodzakelijk om goed en efficiënt te kunnen werken en functioneren. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw ruimte is, het assortiment dat wij aanbieden is zeker geschikt voor u.

Er is niet veel voor nodig om de dingen op het werk niet helemaal op orde te hebben en daarom bieden wij een reeks handige etikettenmakers, etiketrollen en etiketteerpistolen aan. Bij Viking vindt u altijd perfecte oplossingen voor elk kantoor en elk budget. In onze cadeauwinkel en uitverkoop is er voor elk wat wils - niet alleen vor koopjesjagers! Bij Viking vindt u praktisch alles om uw bedrijf te ondersteunen - en dat alles voor aantrekkelijke prijzen!

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.