Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Ethische en duurzame producten

Eco-vriendelijke producten

Eco-vriendelijke producten zijn producten waarvan onafhankelijke organisaties vaststellen dat zij milieuvriendelijk zijn en een minimaal effect op het milieu hebben. Overweeg het gebruik van eco-vriendelijk afwasmiddel, wasmiddel en algemene schoonmaakmiddelen.

Duurzame producten

Door duurzame producten te gebruiken, zoals ecologisch karton en recyclede verpakkingen, kunt u ervoor zorgen dat uw effect op onze planeet minimaal blijft. Door te kiezen voor duurzame opties voor frequent gebruikte artikelen, kunt u bijdragen aan een groenere toekomst voor iedereen.

Milieuvriendelijke producten

Milieuvriendelijke producten zijn te vinden in bijna alle productgroepen en assortimenten. Van duurzame voedselverpakkingen en duurzame consumptiegoederen tot ethische materialen en merken met internationale milieuprogramma's en engagementen, u vindt het allemaal bij Viking!

Ethische en eco-vriendelijke merken

Ethische merken

Sommige merken staan internationaal bekend als ethische kampioenen, terwijl andere ethische normen hebben ingevoerd die door internationale organisaties worden beoordeeld en gehandhaafd. Deze keurmerken worden altijd duidelijk vermeld op verpakkingen en marketingmateriaal.

Eco-vriendelijke merken

Van afwasmiddel tot wasmiddel en andere schoonmaakproducten, grote merken stappen steeds meer over op eco-vriendelijke producten. Sommige merken richten zich volledig op milieuvriendelijke producten, terwijl andere alternatieven bieden voor hun vaste assortiment.

Duurzame verpakkingen

Duurzame productie

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van recyclede en duurzame materialen bij de vervaardiging van verschillende courante artikelen. Dit helpt afval te verminderen, de impact op het milieu te minimaliseren en kan de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk reduceren.    

Duurzame voedselverpakkingen

Hoewel veel voedingsmiddelen efficiënt moeten worden verpakt om ze vers en in goede staat te houden, betekent dit niet dat hun effect op het milieu bovenmatig negatief hoeft te zijn. Een groot aantal voedingsproducten wordt nu geleverd in recyclebare of composteerbare verpakkingen, terwijl het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik is afgenomen. Als een productverpakking kan worden gerecycled, wordt dit altijd duidelijk aangegeven, evenals eventuele milieuclaims.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.