Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Energizer Shop

Als marktleider en innovator bieden wij u de beste oplossingen in draagbare stroom en zaklampen voor iedere werkplek. Bij het ontwerpen van onze producten houden wij altijd de beste prestaties en professionele eisen voor ogen. Als makers van 's werelds langst meegaande batterij − AA Ultimate Lithium™ − biedt Energizer veilige en betrouwbare oplossingen waar u op kunt rekenen − of u nu lithium batterijen, alkaline batterijen, herlaadbare batterijen, speciale batterijen of een zaklamp nodig hebt.

Energizer producten

Bestsellers

Hoe kiest u de juiste batterij voor uw apparaat?

Er zijn drie soorten batterijtechnologie die verschillende prestatieniveaus opleveren: Alkaline, lithium en oplaadbaar.

Alkaline is de meestgebruikte batterijtechnologie. Deze batterijen zijn perfect voor alledaags gebruik en geschikt voor de meeste apparaten. Energizer® heeft 3 reeksen alkalinebatterijen met elk een eigen prestatieniveau: Power™, MAX™ en MAX Plus™.

De oplaadbare batterijen zijn een geweldige oplossing voor apparaten die regelmatig worden gebruikt. U kunt alle batterijen in één keer opladen en aanzienlijk in kosten besparen.

Lithiumtechnologie wordt aanbevolen bij apparaten die intensief worden gebruikt, vooral die waarvan u echt afhankelijk bent. Lithiumbatterijen zijn bestand tegen extreme omstandigheden en presteren zelfs uitstekend bij extreme temperaturen, variërend tussen -40°C en +60°C.

Het is goed te weten dat elk apparaat een specifieke hoeveelheid stroom nodig heeft, afhankelijk van het energieverbruik van het apparaat, ook wel de afvoer genoemd. Deze afvoer varieert van laag naar hoog.

Apparaten met een laag verbruik zijn bijvoorbeeld klokken of afstandsbedieningen. U kunt Alkaline Power ™ gebruiken om deze van stroom te voorzien!

Medium afvoer omvat apparaten zoals speelgoed of elektrische boren. Alkaline MAX™ is de beste keuze voor dit soort apparaten.

Hoge afvoer omvat apparaten zoals een draadloze muis, game-consoles of camera's. Kies Alkaline MAX Plus™ of Ultimate Lithium™ om langdurig zeker te zijn van de beste prestaties!

Hoe zorgt u voor uw batterijen?

Lees de instructies op uw apparaat voordat u batterijen plaatst. Gebruik alleen batterijen van het type en de maat die in de gebruiksaanwijzing worden genoemd.

Plaats de batterijen zoals voorgeschreven. Volg de symbolen die de juiste positie aangeven van de positieve (+) en negatieve (-) uiteinden van de batterijen.

Houd de contactoppervlakken van de batterij schoon door zachtjes te wrijven met een schone potloodgum of doek.

Verwijder lege batterijen direct uit uw toestel en gooi ze op de juiste manier weg.

Verwijder alle batterijen tegelijk uit het toestel en vervang deze door nieuwe van dezelfde grootte en type.

Bespaar op uw batterijen door het apparaat uit te schakelen en de batterijen te verwijderen wanneer deze niet wordt gebruikt of naar verwachting voor langere tijd niet zal worden gebruikt.

Bewaar batterijen op een koele, droge plaats bij normale kamertemperatuur. Het is niet nodig batterijen in een koelkast te bewaren.

Bewaar batterijen, vooral kleine en muntcelbatterijen, niet binnen het bereik van kinderen. Indien muntcelbatterijen worden ingeslikt, kunnen zij vast komen te zitten in de keel, waar zij ernstig letsel of de dood kunnen veroorzaken in slechts twee uur tijd.

Gooi batterijen niet in vuur - ze kunnen gaan lekken of scheuren.

Demonteer, plet, doorboor batterijen niet en beschadig deze niet op andere wijze. Dit kan leiden tot lekkage of scheuren.

Neem geen losse batterijen mee in een zak of tas met metalen voorwerpen zoals munten, paperclips, enz. Dit kan kortsluiting veroorzaken in de batterij, wat kan leiden tot grote hitte of lekkage.

Bewaar batterijen of door batterijen aangedreven apparaten niet op warme plaatsen - hoge temperaturen kunnen leiden tot capaciteitsverlies, lekkage of scheuren.

Combineer geen oude en nieuwe batterijen of verschillende soorten of merken batterijen. Dit kan lekkage of breuk veroorzaken, met persoonlijk letsel of materiële schade tot gevolg.

Geef geen batterijen aan jonge kinderen.

Duurzaamheid

Iedereen heeft het vermogen om een positieve impact te hebben

Energizer heeft veel tijd en energie in onderzoek gestopt om de ecologische voetafdruk van hun batterijen te verkleinen, door:

• Meer energie, minder afval: Toonaangevende levensduur op alkaline en lithium.

• Toonaangevend in het gebruik van gerecyclede materialen.

• Overstappen op plasticvrije, volledig recycleerbare verpakkingen.

• Marktleider op het gebied van oplaadbare batterijen.

• Consumentenvoorlichting om de juiste batterij voor het juiste apparaat te vinden.

• Eliminatie van kwik en geen lekkages garanderen.

• Focus op het verkleinen van de koolstofvoetafdruk.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.