Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Hoe wilt u bij ons winkelen?

Particulier gebruiker

Voor particulieren worden alle prijzen incl. btw getoond

Toon incl. btw
Zakelijk gebruiker

Wanneer u een zakelijke gebruiker bent, kunt u waarschijnlijk btw terugvorderen.

Toon excl. btw

Energie besparen

Er valt genoeg te besparen op uw energiekosten. Op de lange termijn bespaart u dus veel geld!

Hoe bespaar je energie

Verlichting & lampen Om de energiekosten te drukken kunt u ook alleen lampen aanzetten waar en wanneer u ze nodig hebt. Let er goed op dat u het licht uitdoet als u een kamer verlaat. Maak zoveel mogelijk gebruik van zonlicht en natuurlijke lichtbronnen. vanaf € 27,99 Stuk ontdek ze hier
Batterijen Minder energiekosten betekent ook besparen op uw batterijkosten. Kies voor energiezuinige batterijen zodat uw batterijen aanzienlijk langer meegaan. Door te investeren in oplaadbare batterijen kunt u ook op lange termijn geld besparen! vanaf € 4,79 Stuk ontdek ze hier
Monitoren Computermonitoren zorgen voor een aanzienlijk deel van het energieverbruik van uw computer. Als u een nieuwe monitor aanschaft, kies er dan een met een energie-efficiëntiecertificaat. En vergeet niet de slaapstand te gebruiken, zonder screensaver. vanaf € 79,49 Stuk ontdek ze hier
Toetsenbord & muis-sets Overweeg uw draadloze computeraccessoires, zoals toetsenbord of muis, volledig uit te schakelen als u ze niet gebruikt. U kunt ook investeren in draadloze accessoires met energiezuinige functies zoals een slaapstand, zodat ze geen energie verkwisten wanneer ze niet worden gebruikt. vanaf sku-1831389 not found Set ontdek ze hier
Powerbanks Powerbanks zijn onmisbaar als u uw apparaten ten alle tijden opgeladen wilt houden. Let bij het kiezen van de juiste powerbank vooral op de zuinigheid van het apparaat, zodat u er het maximale uithaalt. vanaf € 11,99 Stuk ontdek ze hier
Gloei- & spaarlampen Het kiezen van energiezuinige lampen, zoals ledlampen of spaarlampen, is een belangrijke maatregel om uw energiekosten te verlagen. Om uw energieverbruik nog beter onder de duim te houden, kunt u ook investeren in lampen met een bewegingssensor. vanaf € 2,49 Stuk ontdek ze hier

Hoe bespaar je energie

Lampen

Om de energiekosten te drukken kunt u ook alleen lampen aanzetten waar en wanneer u ze nodig hebt. Let er goed op dat u het licht uitdoet als u een kamer verlaat. Maak zoveel mogelijk gebruik van zonlicht en natuurlijke lichtbronnen.

Gloei- & spaarlampen

Het kiezen van energiezuinige lampen, zoals ledlampen of spaarlampen, is een belangrijke maatregel om uw energiekosten te verlagen. Om uw energieverbruik nog beter onder de duim te houden, kunt u ook investeren in lampen met een bewegingssensor.

Monitoren

Computermonitoren zorgen voor een aanzienlijk deel van het energieverbruik van uw computer. Als u een nieuwe monitor aanschaft, kies er dan een met een energie-efficiëntiecertificaat. En vergeet niet de slaapstand te gebruiken, zonder screensaver.

Draadloos toetsenbord en muis

Overweeg uw draadloze computeraccessoires, zoals toetsenbord of muis, volledig uit te schakelen als u ze niet gebruikt. U kunt ook investeren in draadloze accessoires met energiezuinige functies zoals een slaapstand, zodat ze geen energie verkwisten wanneer ze niet worden gebruikt.

Powerbanks

Powerbanks zijn onmisbaar als u uw apparaten ten alle tijden opgeladen wilt houden. Let bij het kiezen van de juiste powerbank vooral op de zuinigheid van het apparaat, zodat u er het maximale uithaalt.

Batterijen

Minder energiekosten betekent ook besparen op uw batterijkosten. Kies voor energiezuinige batterijen zodat uw batterijen aanzienlijk langer meegaan. Door te investeren in oplaadbare batterijen kunt u ook op lange termijn geld besparen!

Tips om energie en kosten te besparen

  • Bespaar met de beste aanbiedingen uit ons Smart Choice- en Price King-assortiment.  
  • Beperk uw energieverbruik door apparaten uit te zetten en de stekkers eruit te trekken.
  • Werk zoveel mogelijk op een laptop: laptops verbruiken minder stroom dan pc's.
  • Gebruik thuis kleine apparaten: die verbruiken stukken minder energie.
  • Verwarm alleen de ruimtes waar u gebruik van maakt: neem een kop koffie of thee of extra lagen aan als u het koud krijgt.
  • Kies voor 'analoge' alternatieven, zoals zwabbers of bezems in plaats van stofzuigers of boenmachines.

Geldbesparende opties

Money Saving Options

Smart Choice
Smart Choice

Met ons Smart Choice-logo vindt u de producten van onze eigen merken

Met ons Smart Choice-assortiment krijgt u altijd waar voor uw geld, bij alle producten van onze eigen merken. Met ons grote aanbod hoogwaardige producten weet u zeker dat u al uw kantoorbenodigdheden kunt inslaan tegen de meest concurrerende prijzen. Van balpennen en papier tot meubilair en inktcartridges: bekijk hieronder ons Smart Choice-assortiment voor onverslaanbare prijzen op de kantoorartikelen van onze eigen merken.

Price
King
Price King

Met ons Price King-logo vindt u eenvoudig de laagste prijzen voor uw favoriete artikelen.

Heel snel, eenvoudig en probleemloos online winkelen! Ons uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan fantastische merkproducten tegen scherpe prijzen. Het Price King-logo wijst u altijd de weg naar onze laagste prijzen.

Zorg ervoor dat alle computers, lampen, radiatoren en andere energieverslindende apparaten na werktijd worden uitgeschakeld. We hebben de neiging om onze computers aan te laten staan, zelfs na werktijd, wat stiekem handenvol geld kost. Overstappen op led-verlichting is ook een zeer effectieve manier om de kosten te drukken. Ze zijn wellicht wat duurder dan andere lampen, maar in ruil daarvoor verbruiken led-lampen 75% minder energie en ze gaan stukken langer mee.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.