Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Wilt u weten hoe u uw kantoormedewerkers kunt motiveren?

Hier vindt u vier manieren om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers de motivatie opdoen om optimale prestaties op de werkvloer te leveren.

Eten en Drinken

Onderschat vooral niet de kracht van gezond eten en drinken op kantoor. Uw medewerkers zullen gemotiveerder zijn als ze op het werk iets te eten krijgen. Bovendien zullen ze zich energieker voelen.

Bekijk producten

Reiniging, Bescherming, Werkkleding

U moet ervoor zorgen dat de werkomgeving van uw medewerkers goede prestaties bevordert. Iedereen vindt het prettig om in een leuk kantoor te werken met schone vloerbedekking en nette bureaus. Stelt u zichzelf deze eenvoudige vraag: welk team levert de betere prestaties, het team in het vieze kantoor of het team in het schone kantoor?

Bekijk producten

Vergaderingen en Presentaties

Het belang van communiceren met medewerkers wordt vaak over het hoofd gezien, vooral persoonlijke, rechtstreekse communicatie. Medewerkers zullen zich veel meer gewaardeerd voelen na een persoonlijk gesprek. Maar voordat u dat doet, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste hulpmiddelen voor effectieve communicatie beschikt. Bekijk daarom eerst ons assortiment.

 

Bekijk producten

Meubilair en stoelen

Wij begrijpen het belang van comfort op de werkvloer, dus we hebben een scala aan stijlvolle en betaalbare ergonomische producten die de hele dag ondersteuning bieden. Uw medewerkers voelen zich minder moe en hebben meer energie voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk producten

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.