Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Lamineerhoezen Koopgids

Lamineerhoezen voor elke gelegenheid
Lamineren is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw documenten en display materialen een geweldige eerste indruk maken, elke keer weer! Lamineermachines zijn extreem veelzijdig, maar om het meest uit uw machine te halen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van het verschil in lamineerhoezen. Lamineerhoezen verschillen op drie manieren: Formaat, Dikte en Afwerking.

Categorieën

Kies de juiste lamineerhoes

Dikte in micrometer De dikte van lamineerhoezen wordt uitgedrukt in micrometers. 1 micrometer (symbool µm) is 1 duizendste deel van 1 millimeter. Anders gezegd is 1 micrometer ook wel 0,000.0001 meter. Behoorlijk dun dus. Hoe dikker de lamineerhoes, hoe steviger het uiteindelijke resultaat.

Kies de juiste afwerking De meest gebruikte afwerking voor lamineerhoezen is glans. Een glanzen afwerking is veelzijdig en geschikt voor de meeste materialen. Lamineerhoezen met een matte afwerking zijn ook verkrijgbaar. Door de matheid reflecteren ze minder. Resulterend in betere leesbaarheid.

Lamineerhoezen in verschillende formaten Van 54 x 86 mm tot A2 formaat, in ons assortiment vindt u lamineerhoezen voor de meeste gebruikte afmetingen. De meeste populaire afmetingen zijn A3 en A4 lamineerhoezen.

Bepaal welk lamineermachine het beste bij uw gebruik past Welke lamineermachine u het best kunt aanschaffen is afhankelijk van hoe vaak u wilt lamineren en in welk formaat. Onze lamineermachines zijn gecategoriseerd in A3 en A4;

A3 - Ideaal formaat voor als u in uiteenlopende formaten wilt lamineren. Van visitekaartjes tot A3 posters en alles ertussenin.

A4 - De meest verkochte lamineermachines zijn in A4 formaat. Dit formaat wordt veel gebruikt door thuiskantoren, scholen en winkels. Geschikt voor het lamineren van kleinere formaten zoals menukaarten, checklists en handleidingen.

Lamineermachines

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.