Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Foray Shop

hb-foray-shop_D.png

Foray biedt een scala aan unieke kantoorbenodigdheden! Van notitieboeken en schrijfwaren tot essentiële bureauartikelen, wij bieden design en kwaliteit voor een scherpe prijs.

why1-foray-shop_HGVD.png

Foray notitieboeken

Houd notities en aantekeningen van vergaderingen, taken voor de dag, contactgegevens en berichten netjes en georganiseerd met notitieboeken van Foray. Deze zijn geschikt voor allerlei doeleinden, of u nu thuis, op kantoor of onderweg notities wilt maken. Zorg ervoor dat u altijd het juiste notitieboek meeneemt, zodat u uw productiviteit kunt verhogen, uw tijd beter kunt indelen en notities, contactpersonen of ideeën altijd bij de hand hebt.

Lees meer
why2-foray-shop_HGVD.png

Foray schrijfwaren

Foray heeft een geweldig assortiment schrijfwaren van markers, markeerstiften, balpennen, potloden, rollers, navullingen voor exclusieve pennen en nog veel meer. Onze schrijfwaren passen perfect bij het uitgebreide assortiment notitieboeken en -blokken en de essentiële bureauartikelen van Foray Generation. Het Foray assortiment biedt kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, stijl waarvan u kunt houden en waarde waarin u kunt geloven.

Lees meer
why3-foray-shop_HGVD.png

Foray bureau accessoires

De Foray Generation collectie onderscheidt zich door het gebruik van gedurfde, contrasterende kleuren in combinatie met moderne geometrische vormen. De stijl en prestaties zorgen voor een perfect evenwicht tussen functionaliteit en vormgeving.

Lees meer

Bestsellers

Categorieën

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.