Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Gezond leren werken in 1 dag

Slechte werkgewoonten zijn slecht voor het bedrijf. En aangezien 90% van alle bedrijfskosten personeelskosten zijn is het essentieel dat u goed zorgt voor uw grootste post, uw medewerkers.

Zorg ervoor dat uw personeel gezond werkt door het organiseren van een Working Well dag met Viking Direct en Fellowes, de ergonomie specialisten.

Het evenement zal worden uitgevoerd door een getraind persoon in werkplek controles en zal een GRATIS en gekwalificeerde werkplek risico beoordeling uitvoeren bij u en uw personeel. Deze assessment is ontwikkeld in overeenstemming met de wettelijke regelgeving vastgelegd in EU richtlijn 90/270/EEC.

Omdat de Working Well dag professioneel door ons georganiseerd wordt hoeft u enkel een geschikte datum te prikken en een geschikte ruimte in uw gebouw te reserveren. Dit kan zijn:

  • Een vergaderruimte
  • Een leegstaand kantoor
  • Een hoek in de kantine

We hebben posters en e-blasts beschikbaar om de Working Well dag te promoten onder uw personeel.

Voorbeeld van een Working Well dag

  • Demonstratie van een werkplek risico beoordeling uitgevoerd door een gekwalificeerd persoon
  • De 4 zone aanpak voor een complete werkplek oplossing
  • Proactief preventieplan
  • Werkplek diagnoseplan
  • Statistieken over gezondheid en welzijn op de werkplek en het effect hiervan op de business
  • Productdemonstratie met de laatste ergonomische oplossingen
  • GRATIS informatiebrochures, posters en video's

Werk gezond. Werk legaal.

Het is de wettelijke verplichting van een werkgever (EU richtlijn 90/270/EEC) om jaarlijks een werkplek risico beoordeling uit te voeren zodat het personeel veilig en comfortabel kan werken, ongeacht waar er gewerkt wordt.

Een Working Well dag is gratis, informatief en leuk voor alle medewerkers. U voldoet op die manier aan de wetgeving en u helpt uw personeel bij het veranderen van slechte werkgewoonten die van invloed zijn op de gezondheid en productiviteit.

Laten we een datum prikken...

Klik hier en e-mail ons om een Working Well dag met u af te spreken.

Als een Working Well dag niet mogelijk is dan kunt u het volgende doen:

Een Working Well dag is verreweg de beste manier om uw personeel in contact te brengen met goede ergonomie maar als de organisatie hiervan op uw bedrijf moeilijk blijkt kunt u nog steeds een GRATIS Working Well pakket aanvragen om u te helpen bij de promotie van het belang van goede ergonomie op de werkplek.

Dit pakket bevat een serie GRATIS posters, brochures, statistieken en andere nuttige hulpmiddelen om u te helpen bij gezond werken. Alle hulpmiddelen zijn specifiek ontwikkeld om u een helder beeld gegeven van slechte gewoonten en echte oplossingen - en hoe u een beleid tot gezond werken kunt implementeren om de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers te verbeteren. Hoe sneller u start met de promotie van goede ergonomie op de werkplek, hoe sneller u en uw bedrijf gezond zullen werken.

Klik hier en vraag het GRATIS pakket aan.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.