Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Ergonomisch werken betekent
gezond werken.

Een slechte houding bij het gebruik van computers, laptops en tablets is een van de meest voorkomende oorzaken van nek- en rugpijn en heeft een serieus effect op de productiviteit op het werk en op het persoonlijke leven in het algemeen.

Mensen die pijn ervaren kunnen onwaarschijnlijk tot het volledige potentieel werken en deze pijn lijdt vaak tot ziekte en afwezigheid. In sommige gevallen zelfs tot blessures en invaliditeit op de lange termijn.

Onderzoek door de ergonomische werkplek specialist Fellowes toont aan dat 79% van de mensen toegeven vaak onderuitgezakt aan een bureau te werken. Dit naast het feit dat men meer dan 7 uur per dag aan een bureau zit geeft de grootte van het probleem weer.

Bij Viking Direct, biedt Fellowes een compleet pakket aan ergonomische werkplek oplossingen - van FIRA geaccrediteerde monitor en laptop standaards, rugsteunen en voetsteunen tot polssteunen met Microban antibacteriele bescherming. NIEUW voor 2017 , Fellowes introduceert beweging op je werkplek met een nieuwe lijn van Zit-Sta oplossingen, die u ondersteunen bij een actieve levensstijl, verhoogd concentratievermogen en productiviteit.

FIRA International is een onafhankelijke consultancy voor de accreditatie van ergonomische oplossingen. Producten met dit logo zijn geaccrediteerd volgens de EU wetgeving voor Gezondheid en Veiligheid: BS EN ISO9241/1995/Part 5; EC Directive 90/270 EEC en wijzigingen 2002.

Zoek naar het Microban® logo voor producten met de Microban® antimicrobiële technologie voor krachtige en continue bescherming tegen bacteriën.

Gebruik de Fellowes 4 zone aanpak voor gezond werken

Om het kiezen voor de juiste ergonomieproducten gemakkelijk te maken heeft Fellowes de 4 zone aanpak voor gezond werken geïntroduceerd.

In vier simpele stappen kunt u de meest voorkomende slechte gewoonten, potentiele risico's en meest effectieve werkplek oplossingen identificeren, waar het werk u ook brengt.

Door het aannemen van de juiste houding en door ervoor te zorgen dat uw ogen, nek, rug en benen in de juiste positie staan zult u zich verbazen hoe goed u zich kunt voelen, zowel mentaal als fysiek. Dit zorgt ervoor dat u meer gemotiveerd en productiever zult werken.

Ergonomische oplossingen, waar u ook werkt...

Oplossingen
voor een
persoonlijk
bureau
Klik hier ›
Ergonomie is goed voor
uw bedrijf.
Het helpt u bij:
  • verhoogde productiviteit
  • verbeterd moraal
  • vermindering van gezondheidsklachten zoals RSI, rug- en nekspanning, spanning op de ogen, spierpijn en hoofdpijn
77%

van de werknemers geloven dat het beste personeel wordt aangetrokken door een goede gezondheids- en welzijnsethiek in een bedrijf1

Oplossingen
voor de
flexplek
Klik hier ›
Hoe gezond is uw
team aan het werk?

Fellowes en Viking Direct hebben de krachten gebundeld en gratis 'Working Well' dagen ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het gezond werken van hun personeel - en om daarmee het ziekteverzuim te verlagen. Als u geïnteresseerd bent in deze gratis service, Klik hier voor meer informatie.

85%

van de werknemers geloven dat gezondheid en welzijn op de werkplek een hogere prioriteit moet krijgen binnen het bedrijf waar ze werken1

Oplossingen
voor
onderweg
werken
Klik hier ›
Hoe gezond bent
u aan het werk?

Het is de wettelijke verplichting van alle bedrijven om regelmatig een werkplek assessment af te nemen om ervoor te zorgen dat de werknemers veilig en comfortabel werken. U kunt nu zelf testen hoe gezond u werkt met de Fellowes werkplekcheck. Klik hier

Gratis werkplek-
check
Oplossingen
voor
thuiswerken
Klik hier ›
Ergonomie is goed voor het persoonlijke leven.
Het helpt u bij:
  • fit te blijven voor sport en hobby
  • gezond te blijven voor familie activiteiten
  • een goed gevoel bij alles wat u doet
93%

van de mensen zijn het eens met de stelling dat comfortabele werken de kwaliteit van het leven verbetert1

1. Loudhouse Research commissioned by Fellowes, 2016, 2. Arkenford Research commissioned by Fellowes, 2014

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.