Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Philips Shop

hb-rev-phlips-shop_H.png

Philips ken je natuurlijk wel. Als het om technologie en gezondheid gaat is dit Nederlandse merk toonaangevend. Philips ziet graag dat iedereen gezond is. Het merk gebruikt diepgaande inzichten in klinische toepassingen, geavanceerde technologieën en consumentenbehoeften om zijn innovaties te bedenken. Niet alleen voor professionele zorg- en gezondheidstoepassingen, maar ook technologie die je gewoon thuis kan gebruiken

Waarom Philips?

usp1-philips-shop_H.png

Ontdek onze koffiemachines

Iedere koffiedrinker is anders.Zelfs per moment kan je voorkeur veranderen. ’s Ochtends een grote, volle mok filterkoffie en ’s avonds een espresso van verse bonen bijvoorbeeld. Of beginnen met een heerlijke latte of cappuccino en daarna over op zwart. Maar misschien wil je juist altijd precies dezelfde kop koffie, helemaal zoals jij hem het liefst drinkt.

usp2-philips-shop_H.png

Gezonder frituren met lucht

Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk... met lucht! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken.

usp3-philips-shop_H.png

Gezonde sappen en smoothies

Gezond leven? Daar past de juiste hoeveelheid groenten en fruit bij! Dat weten we allemaal wel, maar het eten van voldoende groenten en fruit schiet er al snel bij in als je een druk leven hebt. Het drinken van sappen of smoothies is een gemakkelijke manier om elke dag de juiste hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen.

Categorieën

cat1-philips-shop_H.png

Broodroosters ›

Deze broodroosters kunnen veel meer aan dan alleen gesneden brood. Alles kan: pitabrood, broodjes of gewoon geroosterd brood!

cat2-philips-shop_H.png

Waterkokers ›

Ontdek de duurzame en stijlvolle waterkokers van Philips.

cat3-philips-shop_H.png

Sapcentrifuges & blenders ›

Onze sapcentrifuges persen de laatste druppel uit groente en fruit. Onze blenders mixen en malen doeltreffend je ingredienten.

cat4-philips-shop_H.png

Airfryers ›

De combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, optimale temperatuur-balans en grillelement kun je gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.