Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

We willen u graag informeren dat ons magazijn op vrijdag 19 april 2024 éénmalig om 14:30 uur sluit. Bestellingen die voor 14.30 uur geplaats worden worden zullen onder voorbehoud maandag 22 april bezorgd worden. Bestelling na 14.30 uur op dinsdag 23 april. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden wanneer u uw bestelling plaatst. Dank u wel.

Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Master of Boards Magnetisch Krijtbord Groen 90 x 60 cm
Master of Boards Magnetisch Krijtbord Groen 90 x 60 cm
Slechts
€ 28,99
Stuk

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

Master of Boards Magnetisch Krijtbord Groen 90 x 60 cm

0 van de 5 sterren.
(Nog geen beoordelingen)
Merk:master of boards Productnr.:1067121
Master of Boards Magnetisch Krijtbord Groen 90 x 60 cm

Magnetisch krijtbord om op te schrijven

Groen schrijfoppervlak in het aluminium raamwerk, magnetisch en uitgerust met een opbergrek als extra voordeel.

Lees volledige beschrijving
Slechts
€ 28,99
Stuk
€ 35,08 Incl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Stuur mij een e-mail zodra dit artikel weer beschikbaar is.

Verzonden door externe leverancier

Het spijt ons, dit product is niet leverbaar.

     Gratis levering vanaf € 69 (excl. btw)
     Levering op de volgende werkdag
     Gratis retourneren binnen 30 dagen

Beschrijving

Wandborden zijn memoboards, schrijfborden, prikborden, alles in één. Ze zien er geweldig uit en zijn zeer functioneel. Het ziet eruit als een eenvoudig rond paneel in een elegant aluminium frame. Maar er zit nog veel meer in, omdat het bord tegelijkertijd is uitgerust met een magneetstick functie en dit maakt het tot een veelzijdig instrument in het dagelijkse zakenleven en in het privé-leven.

Het past op elke muur, het is stabiel, het wordt geleverd in verschillende maten, het kan worden gelabeld met krijt en is gemakkelijk te reinigen, zowel nat als droog. Krijtborden zijn een aantrekkelijk alternatief voor het whiteboard. In de dagelijkse praktijk is het gebruik van stabiele, magnetische krijtborden vaak een goede oplossing. Of het nu in de seminarruimte, in de vergaderruimte of op kantoor is, zonder dat u een papiertje nodig heeft, op het bord schrijft of tekent of uw werkschuifjes met magneten bevestigt. U bent altijd flexibel en werkt met een modern, visueel aantrekkelijk gebruiksvoorwerp.

Het stijlvolle aluminium frame geeft het krijtbord de moderne uitstraling, de plastic hoeken en de gegalvaniseerde achterwand die ze extra stabiliseren, en afhankelijk van de grootte van het krijtbord, stemt dit af op de beschikbare ruimte op de muur in uw kantoor. Het krijt ontwaakt in ons nog steeds de drang tot schilderen en tekenen, en dat al duizenden jaren lang.

Of het nu in zuiver wit of kleurrijk is, schilderen of schrijven met krijt op de muur, dit grenst bijna aan vervulling. Sommige ouders hebben deze ervaring al lange tijd gehad, als een pas geschilderde muur in de gang of in de woonkamer werd versierd met muurschilderingen door kinderhanden. Maar dat hoeft niet meer, want met een groot wandbord aan de muur kan men rustig hierop je gang gaan. De kleintjes, die zich tijdloos kunnen vermaken met kleurrijke kunstwerken maken + een enorm krijtbord, bijvoorbeeld in de kinderkamer, kunnen nu hun pittoreske talenten zonder enig risico tot uitdrukking brengen - doelbewust natuurlijk.

Vaak samen gekocht

Specificaties

Artikelnummer 1067121
EAN/UPC 4059382066575
Afmetingen 90 (B) x 60 (H) cm
Breedte 900 mm
Hoogte 600 mm
Kleur Limoengroen
Manufacturer Part No fd-3622
Materiaal Aluminium, kunststof
Merk master of boards
Product Type Krijtbord
Verkoopeenheid Stuk

Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.