Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Large Format Displays – Digital Signage

Een foto zegt meer dan duizend woorden – dit geldt ook voor marketingactiviteiten.

Welke informatie u ook wilt weergeven: beelden en digitale presentaties zorgen voor moderne, flexibele advertenties. Beelden zorgen ervoor dat mensen nieuwsgierig worden. Er is ook geen verdere uitleg nodig: beelden spreken voor zichzelf.

 • Large Format Displays

  Met Large Format Displays kunt u welke informatie dan ook weergeven of bekijken op een moderne, interessante manier. Deze oplossing is ideaal voor tentoonstellingen, vergaderzalen, recepties, hotels, scholen en nog veel meer. Goede ideeën en presentaties kunnen perfect worden weergegeven door middel van dit medium.

  Een Large Format Display is een grote flatscreen met een eenvoudig maar aantrekkelijk design, waarmee bedrijven allerlei soorten informatie goed kunnen presenteren aan aandeelhouders. Ze worden normaal gesproken bevestigd aan de muur en trekken daar de meeste aandacht in een ruimte. Deze schermen hebben een dunne behuizing en een formaat van 32 inch tot 90 inch of meer. Ze kunnen zowel individueel als samen worden gebruikt, zodat u op meerdere schermen kunt presenteren. De meest voorkomende maten variëren van 40 inch tot 60 inch.

  Large Format Displays bieden verschillende voordelen voor bedrijven. Net als bij monitors en tv's is ieder model echter anders dankzij het aanbod van diverse voordelen en mogelijkheden. De meest gebruikelijke schermsoorten zijn LED, LCD of plasma. Een Large Format Display kan net als een tv videocontent, presentaties, beelden of andere berichten weergeven door middel van een HDMI-kabel. Het enige verschil is dat deze displays geen tv-tuner hebben.

  Een touchscreen kan een goede extra functie zijn, aangezien het ideaal is voor educatieve activiteiten of interactieve vergaderen.

 • Alles-in-één – sluit hem aan en u kunt beginnen!

  Met betrekking tot signage-oplossingen hebt u twee keuzes: een Large Format Display met aparte mediaspeler die moet worden aangesloten op het display of een alles-in-één-display. De laatste optie is eenvoudig te installeren aangezien de mediaspeler al is geïntegreerd in een aantrekkelijk design. U kunt het apparaat gewoon installeren op de plek waar u informatie wilt weergeven, en u bent klaar!

  De meeste van onze modellen zijn alles-in-één-producten. Klik hier om ons volledige assortiment Large Format Displays te bekijken.


De voordelen van LFD

Large Format Displays zijn veelzijdig en hun functies kunnen ten volle worden benut, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Het weergeven van informatie, advertenties, presentaties of commerciële berichten helpt u om tegelijkertijd te communiceren met bestaande en potentiële klanten. Als iemand deze berichten ziet, wordt hun nieuwsgierigheid geprikkeld. Dit zal uw kans op het verwerven van nieuwe klanten en meer werk vergroten. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren terwijl mensen wachten in de lobby van uw bedrijf, langs uw bedrijf lopen of simpelweg het gebouw ingaan.

Maak uw trainingssessies interactiever met Large Format Display door nog dynamischere beelden weer te geven. Het laten zien van beelden of video's zal de aandacht van uw publiek trekken en ervoor zorgen dat uw boodschap nog beter overkomt.

Zoals u kunt zien, zijn er mogelijkheden te over om vandaag nog uw bedrijf te verbeteren. Bekijk ons volledige assortiment hier en bedenk hoeveel schermen u nodig zou hebben om uw doelen te bereiken.

Upgrade uw kantoor vandaag nog en zorg dat u voorloopt op uw concurrenten door te investeren in geweldige Large Format Displays!

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.