Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 077 3238000

Bel support


Maandag - Vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Bureau Koopgids

hb_buyg-desk_HGV.png

Of u nu een bureau koopt voor thuis of voor op kantoor, het is nooit een makkelijke beslissing. Er zijn veel vragen in je hoofd. Wat moet er worden overwogen? Wat is de beste tafelafmeting voor mij? Welk kantoormateriaal moet ik zoeken? Hoe kies ik de beste optie uit het brede assortiment dat op de markt verkrijgbaar is? De Viking Bureau Buying Guide is een checklist met prioriteiten die u kan helpen om de juiste beslissing te nemen op basis van uw specifieke behoeften.

De checklist kan bestaan uit de volgende vragen:

›  In wat voor soort omgeving gaat u het bureau gebruiken?
›  Welke bureaufunctionaliteiten hebben de voorkeur voor uw behoefte?
›  Waarvoor wordt een bureau gebruikt?
›  Meer FAQ's

Grootte

De grootte van de werkruimte en het type werkomgeving kan de grootte van een bureau sterk beïnvloeden. Als u met een computer werkt, houd dan rekening met de hoeveelheid werkruimte die nodig is. U kunt onze FAQ's raadplegen voor enkele nuttige tips.

Small: for limited spaces and flexible layouts

Klein

Voor beperkte ruimtes en flexibele indelingen.

Bekijk alles
Medium: for study rooms and small business

Medium

Voor studeerkamers en kleine bedrijven.

Bekijk alles
Large: for cooperative and open space office environments

Groot

Voor coöperatieve en open kantooromgevingen.

Bekijk alles

Functionaliteit

Ergonomie helpt om te begrijpen hoe functioneel bureauontwerp vermoeidheid en ongemak vermindert en de productiviteit verhoogt. In het algemeen worden bureaus onderverdeeld in de volgende ergonomische categorieën. Lees onze FAQ's voor meer informatie over de juiste zithouding aan het bureau.

cat2_buyg-chairs_HGVD.png

Hoogteverstelbare & Zit-sta bureaus

In hoogte verstelbare bureaus zijn ideaal voor gezamenlijk gebruik en perfect geschikt voor flexibele werkplekken. Ze stellen de individuele gebruiker in staat om de hoogte van het bureaublad aan te passen aan zijn wensen. Ze zijn zelfs geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen met een handicap. Er zijn twee soorten in hoogte verstelbare bureaus: handbediende en elektrische volautomatische bureaus. Beide werken geweldig! De handbediende versie is budgetvriendelijker. De elektrische versie maakt het mogelijk om 'standaard' niveaus in te stellen op maat van een specifieke gebruiker, die dan met een druk op de knop kunnen worden aangepast.

Zit-sta-bureaus staan bovenaan de lijst als het gaat om ergonomische ontwerpen. Ze werken op dezelfde manier als de in hoogte verstelbare bureaus, maar stellen de gebruiker in staat om niet alleen te zitten, maar ook te staan en te bewegen tijdens het werk.

cat2_buyg-chairs_HGVD.png

Vaste hoogte ergonomische bureaus

Het meest voorkomende en traditionele type bureau op de markt is het bureau met vaste hoogte. Om de juiste hoogte van het bureau te kiezen, is er een eenvoudig te gebruiken formule: de hoogte van de persoon *0,4. Deze bureaus kunnen ook ergonomisch zijn door een breed scala aan opties als het gaat om functies zoals ingebouwde lades, een toetsenbord plank, of monitorarmen, zelfs gebogen randen voor gemakkelijke bereikbaarheid of draadbeheer.

Als u met veel papier werkt, zijn ingebouwde lades of hangmappen een must. Hetzelfde kan gezegd worden van draadbeheer dat essentieel is voor iedereen die elektronica op het bureau nodig heeft, zoals monitoren, bekabelde telefoons, printers, enz. Een draadbeheerfunctie maakt het bureaublad netjes en vooral - veilig om te gebruiken. U kunt altijd een ergonomisch bureau met een vaste hoogte upgraden om nog ergonomischer te worden door het toevoegen van rolcontainers en monitorarmen.

Bestsellers

Duurzaam Duurzaam
5764067 [5764067]{5764067}

Hammerbacher O-Serie Hoogteverstelbaar Bureau Rechthoekig Eiken Gemelamineerde spaanplaat Wit T-Voet 1.600 x 800 x 650 mm

Vanaf

€ 327,00 Stuk Vanaf 2 Stuks

€ 395,67 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1 € 344,00 € 416,24
2+ € 327,00 € 395,67

1014922

euroseats Elektrisch Hoogteverstelbaar Zit-sta-bureau Rechthoekig Metaal Wit T-Voet 1.600 x 800 mm

Vanaf

€ 544,00 Stuk Vanaf 2 Stuks

€ 658,24 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1 € 567,00 € 686,07
2+ € 544,00 € 658,24

6771915 [6771915]{6771915}

Bisley Bureau Quattro desk basic Bruin 1.600 x 800 x 80 mm Eiken fh

Vanaf

€ 249,00 Stuk Vanaf 2 Stuks

€ 301,29 Incl. btw

Aantal Excl. btw Incl. btw
1 € 264,00 € 319,44
2+ € 249,00 € 301,29

Categorieën

FAQ

 • Welke bureaubreedte heb je nodig?

  Overweeg het optimale bureau voor werk en studie met zowel laptop als lees- of schrijfruimte, en ook wat ruimte voor het bewaren van papieren of het plaatsen van wat persoonlijke spullen. Dit zou rond zijn tot 120 cm als optimale breedte. Hoe meer monitoren of objecten u op een bureau nodig heeft, hoe breder het bureau moet zijn.

 • Hoe kan een laptop/PC de keuze van een bureau beïnvloeden?

  Of u nu een laptop of een PC gebruikt, u moet rekening houden met extra ruimte boven op uw bureau. Een toetsenbordplank, een gesloten kast om een pc-toren in op te bergen, draadbeheer of een lade om uw koptelefoon en ergonomie in op te bergen - houden uw bureau opgeruimd en maken productiviteit mogelijk.

 • Welke bureaudiepte heeft u nodig?

  De optimale diepte is ongeveer 80 cm. De diepere bureaus zouden u in staat stellen om meer beeldschermen of opbergruimte te creëren.

 • Wat is de juiste houding bij een zit-sta-bureau?

  Armen onder een hoek van 90 graden. Polsen in neutrale positie. Computermonitor op ooghoogte en direct voor u. Monitor 50-70 cm van uw ogen. Scherm gekanteld op 20 graden. Knieën licht gebogen. Verplaats uw gewicht af en toe van been naar been. Draag goede schoenen en overweeg het gebruik van een anti-vermoeidheidsmat.

 • Wat is de juiste zithouding aan een bureau?

  Ga aan het einde van een stoel zitten met je bekken in een neutrale positie en je billen tegen de rugleuning van de stoel. De heupen zitten in de bocht van de stoel. Lijn uw oren, schouders en heupen uit om de natuurlijke curve van uw wervelkolom te behouden. Stel uw zithoogte in voor een houding van de benen parallel aan de grond, knieën zelfs met de heupen in een hoek van 90 graden, en voeten die op de grond rusten. De armen zijn in een L-vormige bocht met de ellebogen aan uw zijde. De monitor ligt direct voor uw ogen met een armlengte weg. Gebruik de monitor- of laptopstandaards om de hoogte van het scherm aan te passen.

  Gebruik ergonomische stoelen die ontworpen zijn om uw lichaam te ondersteunen tijdens het zitten. Om de spanning van de onderrug te verminderen, kiest u een stoel met lendensteun of gebruikt u een ergonomisch kussen.

 • Welke diensten kunnen we aanbieden?

  Veel meubels zijn voorzien van een gratis professionele installatie. Voor meer informatie over diensten kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

 • Hoe onderhoudt u uw bureau en welk bureaumateriaal kiest u?

  BBij de keuze van het bureaumateriaal wordt de klant veel verschillende opties aangeboden, zoals hout, nephout en metaal. Het materiaal van het bureau is niet alleen van invloed op de uitstraling van het bureau, maar kan ook veel zeggen over de kwaliteit van de bureauconstructie en de gewichtscapaciteit. Het materiaal beïnvloedt ook manieren om het bureau schoon te houden.

  Bureaus van hout gaan lang mee dankzij de hoge kwaliteit en het gemakkelijk te onderhouden oppervlak. Stof komt niet gemakkelijk tevoorschijn en er kan met was worden gepolijst. Namaakhout zoals MFC, MDF, melamine en spaanplaat biedt veel waar voor zijn geld. Het materiaal heeft een gelamineerde afwerking en is daarom gemakkelijk te onderhouden en te reinigen door regelmatig te stoffen. Regelmatig afstoffen is ook nodig bij metalen bureaus. Deze zijn sterk en duurzaam, maar hun oppervlak kan gemakkelijk worden bekrast. Het meest kwetsbare van alle materialen is glas, daarom wordt het meestal samen met andere materialen zoals hout of metaal gepareerd. Glas is een elegante optie die ervoor zorgt dat een werkruimte er licht en schoon uitziet en aanvoelt.

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.