Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Foray Vivid Viltstift Kogel Blauw 12 Pennen

Merk: Foray - Productnr.: 2047719
2047719 [2047719]{2047719}

Voeg wat extra kleur toe aan uw notities

Laat uw creativiteit de vrije loop met de kleurrijke Vivid viltstiften van Foray. Perfect om uw documenten net iets kleurrijker te maken!

Vanaf

€ 6,99 Pak Vanaf 3 Pakken

€ 8,46 Incl. BTW

Aantal Excl. BTW Incl. BTW
1-2 € 7,99 € 9,67
3+ € 6,99 € 8,46

 • Beschrijving

  Kleur of schrijf met deze blauwe Foray Vivid viltstiften voor een levendig resultaat. De viltstiften zijn ideaal voor op kantoor om uw notities kleurrijker te maken of net iets overzichtelijker. Maar ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als hulpmiddel bij het studeren of gewoon voor thuis. De inkt van deze viltstift is op waterbasis en droogt zeer snel. Zo krijgt u geen strepen of vlekken wanneer u per ongeluk met uw hand over de geschreven tekst gaat.

  Met een punt van 0,5 mm is deze viltstift een uitstekende alledaagse tool die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Dankzij de dop droogt de inkt niet uit en wordt de stift beschermd tegen lekkages. Tevens kan de viltstift ook een tijdje zonder dop bewaard worden, de inkt zal namelijk niet snel uitdrogen. Daarnaast voldoet deze viltstift aan de ASTM D4236 standaard. Deze verpakking bevat 12 blauwe viltstiften.

 • Specificaties

  Viking Nr. 2047719
  EAN/UPC 8717868167562
 • Gratis geleverd

  Wat zijn de verzendkosten?

  Boven de € 44,90 (€ 54,33 inclusief BTW) wordt uw bestelling gratis verzonden. Onder dit bestelbedrag zijn de verzendkosten € 4,49 (€ 5,43 inclusief BTW).

  Sommige producten die direct vanuit onze leverancier verzonden worden kunnen vrijgesteld zijn van gratis levering en geven geen recht op geschenken.

  Wat zijn de levertijden bij Viking?

  Bestelling geplaatst Leverdag*
  Maandag tot en met donderdag voor 17:00 uur Eerst volgende werkdag**
  Maandag tot en met donderdag na 17:00 uur 2 werkdagen** na bestelling
  Vrijdag voor 17:00 uur Maandag
  Vrijdag na 17:00 uur Dinsdag
  Zaterdag Dinsdag
  Zondag Dinsdag
  * levertijden zijn onder voorbehoud **werkdagen: maandag tot en met vrijdag

  Wat is Viking Plus Waarborg?

  Met de 'Viking Plus Waarborg' bent u beschermd tot 30 dagen na aankoop tegen verlies en/of beschadiging. Dankzij de 'Viking Plus Waarborg' nemen wij ofwel het product terug, ofwel vervangen wij het gratis, ofwel schrijven wij een tegoedbon uit. Alle transport- en omruilkosten zijn ten laste van Viking. U betaalt voor deze 'Viking Plus Waarborg' een percentage van het totaalbedrag van uw bestelling, met een maximum van € 2,97 (€ 3,59 inclusief BTW).

 • Betaalopties

  Hoe kan ik betalen?

  Betalingsmogelijkheden voor bedrijven zijn:

  • iDEAL;*

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

  • Paypal;

  PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. Hiervoor dient u zich aan te melden via Paypal.

  • Creditcard;

  Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard en American Express. Uw transactie wordt veilig verwerkt.

  • factuur;

  De factuur wordt meegezonden in de doos of opgestuurd naar uw factuuradres. Wanneer u bent aangemeld voor E-billing, ontvant u uw factuur per e-mail. U heeft 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Bekijk ons rekeningnummer.

  • automatische incasso;

  Om u van enkele administratieve handelingen af te helpen, biedt Viking u de mogelijkheid te betalen via automatische incasso. Hiervoor dient u een machtigingsformulier op te sturen.

  Betalingsmogelijkheden voor consumenten zijn:

  • iDEAL *

  • Paypal

  • Creditcard

  * Wanneer u uw betalingskenmerk niet weet, kunt u uw klant- en/of factuurnummer vermelden.

  Let op: U kunt uw betaalwijze veranderen door te klikken op 'wijzigen' onder het kopje 'Betaling' in 'Mijn klantgegevens'.

 • Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering.

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.