Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Voeg beweging toe
aan uw werkdag

Te veel uur zittend aan uw bureau is schadelijk voor uw gezondheid

Zie volledige aanbod

Zitten is niet alleen slecht voor de rug, maar heeft ook nadelige invloed op de ademhaling, de spijsvertering en andere aspecten, zoals de hersenfunctie en het concentratievermogen.

Als u altijd aan uw computer of laptop in een zittende positie werkt, dan verhoogd u uw kans op zwaarlijvigheid door het dagelijks aantal uur dat u zittend spendeert*. Daarom is het essentieel dat u beweging toevoegt aan uw werkdag.

Het veranderen van de werkhouding naar een staande positie verhoogt de bloedsomloop, concentratievermogen, metabolisme en energie niveau, wat ook helpt bij het reguleren van de bloeddruk, lichaamsgewicht en stress.

Het risico op zwaarlijvigheid verdubbelt door constant te zitten*
en... 60%
van onze dagelijkse zittijd vindt plaats op kantoor. **

Sta en beweeg tijdens de werkdag -
en integreer fysieke activiteiten ten behoeve van uw gezondheid en welzijn!

Zit-Sta werkstations/werkplatformen stimuleren werknemers om actiever te werken, meer te bewegen en minder in een sedentaire positie te verblijven voor uren achtereen.

Een Zit-Sta werkstation of werkplatform van Fellowes tilt het bureauwerk naar een hoger niveau zonder het moeten aankopen van een nieuw bureau. De verschillende Zit-Sta oplossingen zijn gemaakt om op uw bestaande bureau te passen en kunt u makkelijk uw werkpositie veranderen in slechts een paar seconden.

Voeg meer beweging toe aan uw werkdag om actief, gezond en productief te blijven. U vindt hier producten die u hier bij helpen.
Bekijk producten

Het gaat niet alleen om het opstaan!

Het belangrijkste is de afwisseling tussen het zitten en staan om dagelijks meer beweging te krijgen.

Door het afwisselen tussen zitten en staan aan uw bureau, zal participeren in een gezonde bewegingscyclus en actief de gezondheidsrisico's reduceren van sedentair werken zoals, zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten, kanker en diabetes.

Er zijn genoeg dingen die u kan doen om actiever te worden; het gebruik van de trap in plaats van de lift, het opzoeken van een collega in plaats van hem te e-mailen, of staand telefoneren. Maar bij uitstek de beste manier om een gedisciplineerde bewegingscyclus te hebben is het overwegen van het gebruik van een Zit-Sta oplossing.

Fellowes Lotus™ Zit-Sta
werkstation
Bekijk producten
Fellowes Extend™ Zit-Sta
werkplatform
Bekijk producten
Fellowes Easy Glide™ Zit-Sta
werkplatform
Bekijk producten
*Bullock et al. 2016 **Clemes et al. 2015

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.