Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie

Opgeruimd bureau, opgeruimd hoofd.

Het nieuwe jaar is aangebroken, de perfecte tijd om uw werkomgeving opnieuw in te richten en te organiseren. Met onze gids kunt u productiever en efficiënter te werk gaan

Stap 1: opruimen

Een rommelig bureau is een teken van een rommelige geest. Ruim dus eerst je bureau helemaal op en werk die stapel papierwerk door. Archiveer documenten die bewaard moeten worden, maar niet vaak nodig zijn. De rest berg je op in mappen.
Bezoek onze archiverings- en opbergartikelen winkel voor een uitgebreid scala aan oplossingen.
Archiverings- en opbergaanbiedingen ›

Versnipperaars zijn bijzonder handig om je te ontdoen van vertrouwelijke documenten. Met USB-sticks en gegevensopslagapparaten beperk je het aantal bestanden op je computer.
Assortiment bekijken ›

Als alle kabels je werkplek overnemen, is ons assortiment kabelbeheersystemen een betaalbare oplossing.
Producten bekijken ›

Stap 2: je werkplek schoonmaken

Wist je dat het gemiddelde bureau 400 keer zo vies is als de gemiddelde toiletbril?* Dat moet genoeg motivatie zijn om direct schoon te maken nu je werkplek is opgeruimd! Onze gouden tip is om aan het eind van iedere dag even een doekje over je bureau te halen, zodat ziektekiemen geen kans krijgen. Dat kost je maximaal vijf minuten. Allesreiniger kopen ›

Ga één keer in de week iets grondiger te werk en reinig je toetsenbord, muis en beeldscherm met speciale reinigingsmiddelen voor computers. Computerreinigingsproducten kopen ›

Een desinfectiemiddel voor de handen op je bureau is een must om verspreiding van ziektekiemen zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast heeft Viking een scala aan luchtverfrissers.

Stap 3: zorgen voor overzicht

De volgende stap is je bureau netjes houden. Zorg er dus voor dat papieren en mappen zich niet opstapelen en gebruik stijlvolle stapelbakken en tijdschriftenhouders om je werk op te bergen en te ordenen.
Assortiment bekijken ›

Houd je werkplek zo schoon en opgeruimd mogelijk met een deskorganizer en pennenhouder. Zorg ook dat je altijd een voorraadje hebt van essentiële producten zoals notitieblokken, enveloppen en pennen.
Producten bekijken ›

Stap 4: verbeter je beeld

Een groot deel van de werkweek zitten we achter ons bureau. Fleur je kantoor dus op met vrolijke accessoires en hang iets moois aan de muur. Super Sticky Notes zijn een geweldige visuele herinnering en besparen ruimte.

Ook planten hebben een positieve invloed op de werkomgeving. Ze verminderen stress, zuiveren de lucht, dringen ziekteverzuim terug en zorgen voor meer creativiteit.

Werk comfortabeler met onze oplossingen die spanning in de schouders en nek als gevolg van beeldschermwerk helpen verminderen.
Monitorstandaarden bekijken ›

En het is net zo belangrijk om je beeld te beschermen.
Privacyfilters kopen ›

Stap 5: de productiviteit verhogen

Geef je bureau een persoonlijke touch met foto's, je favoriete mok en bureauspeelgoed zoals een stressbal. Zo voel je je thuis op kantoor en heb je een positiever gevoel op je werk. Notitieborden zijn geweldig om gefocust te blijven. Gebruik ze voor je planning, notities, herinneringen en om samen te werken.
Notitieborden en flip-overpapier bekijken ›

Verzamel goede ideeën en mooi creatief werk in mappen, zodat je ze bij de hand hebt als je inspiratie nodig hebt. Etiketten zijn handig om spullen te ordenen en eenvoudig terug te vinden.

Ten slotte: voor het creëren van de juiste werkomgeving zijn voldoende daglicht en de juiste temperatuur (tussen de 22 en 25 graad Celsius) essentieel. Beide factoren hebben een grote invloed op het concentratieniveau.

*bron: http://news.bbc.co.uk/1/hi/7377002.stm

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 077 323 80 00

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.