Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

Sluiten

Dit is wat onze klanten over ons zeggen:

Gemak met een glimlach

Service vinden wij heel belangrijk. Het contact met Viking verloopt altijd soepel en we voelen ons gewaardeerd. Het is prettig dat we erop kunnen rekenen dat kantoorartikelen de volgende dag in huis zijn. Zo kunnen wij ons zonder zorgen concentreren op onze eigen klanten.
Rozeta Kamberaj Directie-secretaresse, Fercam

Fercam biedt een verscheidenheid aan logistieke diensten die onze klanten werk uit handen nemen. Zo kunnen zij zich concentreren op hun kernactiviteiten. Wij dragen bij aan het succes van onze partners door efficiënte dienstverlening op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Meer klantenervaringen
Snelheid is bij dataherstel
van groot belang, Viking
biedt ons die snelheid!

Bij data-recovery komt het voor de klant altijd op snelheid aan. Hoe eerder die zijn verloren gegevens terug heeft, hoe beter het is. Wij moeten voor de klant soms heel snel kunnen handelen en dat kunnen ze bij Viking net zo goed. Met Viking hebben wij wat dat betreft een hele goede partner. Ze passen goed bij onze manier van werken. Data-recovery moet snel én foutloos zijn. Het is fijn dat ze dit ook bij Viking goed aanvoelen.
Djuri Avezaat Logistiek medewerker, Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is een mondiaal opererend data-recoverybedrijf dat gespecialiseerd is in het terughalen van verloren data van harde schijven en servers. Als een harde schijf kapot gaat of een server crasht, kan dat zeer grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Wij bieden recovery- garantie en werken desnoods dag en nacht door om kritische bedrijfsdata zo snel mogelijk terug te halen voor onze klanten.
Meer klantenervaringen
Alles gaat zo gemakkelijk

Viking betekent voor ons betrouwbaarheid en gemak. Hun website biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonlijke bestellijsten te maken en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen. Daardoor is het voor ons een fluitje van een cent om veelgebruikte producten razendsnel opnieuw te bestellen zonder eerst te hoeven zoeken. Alles wat we bestellen wordt snel geleverd en dat is wel zo prettig. Viking is voor ons een uitstekende keuze geweest.
Bob Köhlen Eigenaar, Alligna

Alligna geeft sfeer en mogelijkheden die passen bij de hedendaagse lifestyle. Voor elke keuken en badkamer maakt alligna een passend ontwerp. Dit is een samenspel op topniveau waarbij jarenlange kennis een bijzondere rol speelt. Alligna werkt uitsluitend met de meest gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande producenten op de Europese keuken- en badkamermarkt.
Meer klantenervaringen
Betrouwbaar, daar
kunnen we op bouwen

Wij zochten een partner op wie we konden bouwen. Die hebben we gevonden in Viking. Hun uitgebreide assortiment biedt ons alles wat we nodig hebben om ons kantoor optimaal te laten functioneren. Levering is snel en betrouwbaar en de service uitstekend.
Sander van Zweden-Riemslag Baas Hoofd administratie, Mooyman & Partners / MedSec

Voor gratis juridische bijstand bent u bij Mooyman & Partners aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk opererend, middelgroot bureau op het gebied van letsel- en loonschades. Onderdeel van ons bedrijf is MedSec. Dit is een medisch/juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het geven van medische adviezen in verzekerings- en aansprakelijkheidskwesties. Ook beoordelen en adviseren zij in geval van arbeidsongeschiktheid.
Naar boven