Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie, klik hier.

Sluiten

Inktcassettes & Inktrollen 3 resultaten gevonden

Toon als
 • Sorteer op:
Vergelijk tot 4 artikelen:  
 • Artikel 1-3 van 3 resultaten
Canon Original IR40T 42 Zwart & Rood Inktcassette
€ 5,79
stuk
(€ 7,01 incl. BTW)
€ 5,79
stuk
(€ 7,01 incl. BTW)
Canon CP 13 Original Zwart Inktroller 5166B001
€ 14,49
stuk
(€ 17,53 incl. BTW)
€ 14,49
stuk
(€ 17,53 incl. BTW)
Canon Original RIBTAMPIR40T Zwart Inktcassette voor rekenmachines
€ 6,79
stuk
(€ 8,22 incl. BTW)
€ 6,79
stuk
(€ 8,22 incl. BTW)
 • Artikel 1-3 van 3 resultaten
Toon als
 • Sorteer op:
Vergelijk tot 4 artikelen:  

   Inktcassettes en inktrollen   Inktvreters

   Behalve de voor de hand liggende printers die inkt als voeding nodig hebben, zijn er nog meer hulpmiddelen die op inkt werken. Denk bijvoorbeeld aan rekenmachines en kassa's. En Viking zou Viking niet zijn als wij u ook bij deze artikelen, die wat lastiger vindbaar zijn, niet in de kou laten staan. De inktcassettes - we noemen ze opzettelijk cassettes opdat ze niet verward worden met de cartridges voor inkjetprinters - zijn aanzienlijk kleiner van omvang dan de standaard cartridges voor printers. Werkt u stelselmatig met een kassa of prijstang, dan wist u dat natuurlijk allang.

   Voor uiteenlopende toepassingen

   Onder de beschrijving van de inktcassettes en inktrollen staat duidelijk vermeld met welke type rekenmachines en kassa's de betreffende cassettes en rollen compatibel zijn. Het topmerk Canon komt met een aantal aantrekkelijke inktcassettes in de uitvoeringen zwart of zwart-rood. Daarnaast zijn er ook inktcassettes van het huismerk niceday, die u tegen een nóg vriendelijkere prijs aanschaft. De inktrol van Avery voor het navullen van een prijstang is verkrijgbaar in zwart en zet altijd de scherpste prijs neer. Qua leesbaarheid dan.

   Hoogwaardige kwaliteit

   Of u nu inktcassettes of inktrollen nodig heeft, alle producten in ons assortiment bieden de hoogste afdrukkwaliteit en zullen u keer op keer versteld doen staan over de duidelijke en gelijkmatige afdrukken. Probeert u het ook eens!